MobiiliBlogin videolla: Nexus S

Kirjoittelimme MobiiliBlogissa jo hieman ensitunnelmia Nexus S -puhelimesta muutaman tunnin kokeiluun perustuen. Nyt vuorossa on laajahko videokatsaus, jossa käsitellään laitteen rakennetta ja ohjelmiston tarjoamia ominaisuuksia.

Lähes 12 minuuttia kestävällä videolla tarkastellaan Android 2.3:n käyttöliittymää, parannettua kopio-liitä-ominaisuutta, kalenteria, sähköpostiominaisuuksia, verkkoselainta, musiikkisoitinta ja YouTube-applikaatiota. Esittely pyörähtää käyntiin uutukaisen rakenteeseen ja muotoiluun perehtyen sekä vertailulla Galaxy S:ään.

Nexus S on Googlen ja Samsungin yhteistyössä rakentama kosketusnäyttöpuhelin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat neljän tuuman Super Clear LCD -näyttö, HSPA, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1, A-GPS, viiden megapikselin kamera, 720p-videokuvaus, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja kolmiakselinen gyroskooppi.

9 kommenttia

 1. Tietääkseni tässä ei ole 720p videokuvausta, vaan 480p.

 2. Mielestäni voisi ottaa puhelinta pikkasen lähemmäksi linssiä niin näkisikin jotain? Jäisi noiden käsien esittely vähemmälle..

 3. Kaikin puolin muuten hyvän oloinen puhelin, nettiselain vain täysin käyttökelvoton. Todella tahmaava. 🙁

 4. @Janne:
  Ota se Flash pois käytöstä, niin ei tahmaa. Sama se on kaikilla puhelimilla, jos flashia pitää päällä. Selain ei todellakaan ole käyttökelvoton. Tää oli jo aika huono kommentti. Opettele käyttämään puhelinta ensin.

  1. Galaxy S II ei tahmaa Flashin kanssa. 🙂 Flash kannattaa tosiaan laittaa joko kokonaan pois päältä tai sitten ”On demand”, jolloin saa tarvittaessa toistettua Flash-sisältöä ilman että tarvitsee räveltää valikoissa.

   1. Galaxy S II:sta ei vielä myynnissä ole, mutta noi dual coret tosiaan tulevat varmasti jo muuttamaan tämän kännyköiden nettimaailman kokonaan, koska tehoa löytyy. Itse olen kyllä ollut jo ihan tyytyväinen näihin 1Ghz:n single coreihinkin ja Nexus S:llä mennään ainakin toistaseksi. Nopea ja vakaa puhelin, ei voi muuta sanoa.

 5. Teemu, kiinnostaisi millainen ZTE Blade on. Voisitko tehdä siitä videon.

 6. Itse ainakin pysyn Nexus S:ssä huolimatta Galaxy S II:n saapumisesta. Ihan jo tämän paljaan Androidin takia. Ei tarvi kikkailla mitään ja on kyllä todella ripeä luuri ja vakaa. On demandina tuo flash nyt kannattaa pitää aina, oli mikä luuri tahansa käytössä. Niin ja minkään Quadrantin pisteiden perusteella ei todellakaan kannata mitään johtopäätöksiä tehdä, sen kun ei luurin nopeudesta _käytännössä_ kerro yhtään mitään.

 7. Hyvä esittely, mutta kamalat välimusat voisi jättää jatkosssa pois kokonaan. Häiritsevät kovasti muuten erittäin asiallista videota.

Kommentointi on suljettu!