Nokian ja Yahoo!:n sähköpostipalvelu on täällä: Mail powered by Yahoo!

Vieläkö muistissa on Nokian ja Yahoo!:n yhteistyöilmoitus viime vuoden toukokuulta? Jos ei, niin kertauksena mainittakoon, että tuolloin yhtiöt kertoivat yhdistävänsä osaamisensa eri palveluissa kuten sähköpostissa ja pikaviestimissä. Yhteistyön päällimmäisenä ajatuksena on tarjota kuluttajille entistäkin rikkaampia verkkopalveluita.

Lähes vuosi alkuperäisen ilmoituksen jälkeen yhtiöt saavat markkinoille ensimmäiset yhteiset palvelunsa. Nokia kertoo Ovi-blogissaan, että sen tunnettu Ovi Mail on nyt Mail powered by Yahoo!. Luvassa on aikaisempaa nopeampi ja tehokkaampi sähköpostikokemus, kehuu Nokia. Palvelu löytyy edelleen tutusta osoitteesta mail.ovi.com.

Verkkoyhtiö Yahoo!:n kädenjälki näkyy myös uudistuneessa pikaviestimessä. Ensimmäistä kertaa käyttäjät pääsevät viestittelemään toisilleen verkkopohjaisen Chat powered by Yahoo!:n kautta. Lisäksi yhteistyön myötä käyttäjät pääsevät kirjautumaan Nokia- ja Ovi-tunnuksillaan Yahoo!:n eri palveluihin kuten uutis- ja finanssisivustoihin.

Lähde: zomgitscj

3 kommenttia

  1. TOivottavasti tästä yahoo:Sta ei tule yhtä paljoa spammia oviin, kuin yahoon omaan tuotantoon verrattuna. Karseaa kattoa jotain tuommoista, mikä on samaa kaliiberia real playerin kanssa. Noh toisaalta hotmail ja goolglemail on vissiin ihan samaa shittiä, niin eipä niin väliksi.

    ADSit sun muuta on vaan niin hanurista ja mieluummin vaikka maksan tai käytän kaikkia vaihtoehtosähköpostiohjelmia, kuin käytän yhdenkään näiden edellä mainittujen isojen jenkkitarjoajien palveluja selaimen kautta. Sielä vilkkuu ja visertää kaikkia typeriä slouganeita alkaen date myself palvelusta aina jonnekkin turhaan seiska tason mainontaan turhista julkkis sekoiluista.

    1. Meinaan vaan että kun kattoo noita välilehti valikoita alkaen ”Top stories” seuraavana ”Entertainment” jne. niin ei muuta ku hyvää päivää…

  2. Kun menen sähköpostiin, haluan nähdä saapuneet viestit, enkä mitään muuta. Uutiset osaan itsekin lukea jostain muualta. En käsitä hotmailin ja yahoon tapaa ohjata käyttäjä ensin tuolaiselle ”etusivulle”. Käytin Ovi Mailia tähän asti juuri sen selkeyden, nopeuden ja mainoksettomuuden vuoksi. Eipä tuo uusi edes vielä toimi mulla, enkä ole muutamaan päivään postejani nähnyt.

Kommentointi on suljettu!