Nokia julkaisee huomenna X7- ja E6-puhelimet?

Kuvassa X7 ja E6.

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ilmoitti viime viikolla kertovansa Symbian-aiheisia uutisia 12. huhtikuuta. Yksityiskohtia suomalaisvalmistaja ei tutusti suostunut paljastamaan, mutta yleisesti uutisten on arveltu liittyvän uusiin tuotteisiin ja Symbianille julkaistavaan päivityspakettiin.

Nokian liikehdintä virallisella YouTube-kanavallaan sekä brittiläisen teleoperaattori Threen verkkoon lataama video paljastavat tietoja huomisesta. Suomalaisvalmistaja on ladannut YouTubeen X7– ja E6-puhelimia käsittelevät promovideot, jotka eivät kuitenkaan vielä ole julkisesti nähtävillä. Samaan aikaan kuitenkin operaattori Threen X7-esittelyvideo on jo katseltavissa täältä. Operaattori hehkuttaa videolla uudistunutta Symbiania, jonka verkkoselaimen kerrotaan olevan kolme kertaa edellisversiota nopeampi.

Vuodot viittaavat erittäin vahvasti siihen, että huomenna Nokia tulee lanseeraamaan markkinoille X7– ja E6-puhelimet. Nokia X7 on musiikkipainotteinen Symbian^3-luuri, jossa on neljän tuuman ClearBlack-kosketusnäyttö. Nokia E6 jatkaa E71-mallin linjalla lisäämällä mukaan uuden Symbian-alustan ja kosketusnäytön.

Lähde: My Nokia Blog

11 kommenttia

 1. Todella tyylikkään näköinen tuo X7. Ja tuo päivitetty Symbian 3:kin vaikuttaa oikein hyvältä askeleelta eteenpäin! Toivottavasti myös nykyisiin puhelimiin tulee tuo pr 2 nopeasti

 2. Kyllä kelpais minulle. Videon perusteella toi X7 on tosiaan tosi ohuen näkönen. Jostain jos näkis liikkuvaa kuvaa tuosta E6sta… Kiinnostaa meinaan ihan tuon näppäimistönsäkin takia.

 3. Nyt heräsi kiinnostus oikeasti aivan toden teolla. Olen käyttänyt E72 pitkään ja odottanut sen seuraajan julkistusta Nokialta. Olen tietoisesti jättänyt N8:n ja muut vastaavat laitteet kokonaan pois laskuista, koska haluan samanlaisen business-mallin puhelimen kuin E72, enkä pelkällä kosketusnäytöllä toimivaa (esim. E7 on sitten taas jo liian iso).

  Toivottavasti E6:n spesifikaatiot ovat samalla tasolla E72:n kanssa, eli akunkesto on oikeasti huippuluokkaa, ja puhelimen runkokin saisi olla yhtä jämäkkä, muuten pääsee itku.

  1. E6 ei ole mitenkään suuremmissa määrin E7 -luuria pienempi…on meinaan jopa paksumpi. Jos tosiaan haluat businesluuria niin ehdottomasti kallistuisin E7:n puoleen, koska sen qwerty näppis on paras mitä olen koskaan kokeillut…vaikka tykkäsin kyllä E6:sta myös, mutta itselle se näytön ”pienuus” on turhan iso miinus.

   1. Selvä juttu. Minun käyttötottumuksiini ja -tarkoituksiini ei kuitenkaan ikävästi E7:n tyyppiset QWERTY-ratkaisut sovellu, vaan haluan nimenomaan E72-tyyppisen luurin, vaikka koko olisikin vain inasen verran pienempi.

 4. Onkohan tuolta julkistustilaisuudesta tarjolla jonkinlaista nettistreamiä tai muuta vastaavaa?

  1. Huomenna klo 11 kannattaa tarkkailla sivustoa: nokia.com/press

   1. Ok. Kiitti linkistä! Tuota vois vaikka huvikseen vilkuilla, jos sattuu olemaan sopivaan aikaan sopivassa paikassa. 🙂

   2. Kiitos! Pitää olla linjoilla heti aamusella.

 5. toi X7 on iha hieno sellaasen vois hankkia

Kommentointi on suljettu!