Nokia N8 saa kuudennen värin?

Punainen N8 voisi näyttää esimerkiksi tältä.

Huipputason kuvausominaisuuksilla mobiilipiireissä varustettu Nokia N8 on saatavilla sekä kirkkaissa että hieman hillityimmissä väreissä. Laitehan löytyy Nokian omasta verkkokaupasta mustana, hopeisena, vihreänä, oranssina ja sinisenä. Viittä eri värivaihtoehtoa voidaan pitää nykypäivänä harvinaisuutena, sillä monen huippumallin kohdalla tarjonta rajoittuu yhteen väriin.

Nokia N8:lle saattaa tulevaisuudessa olla luvassa vielä kuudeskin väri, sillä yhtiö tiedustelee kuluttajien mielipiteitä mahdollisesta uudesta väristä Nokia Conversations -blogissaan. Selvästi suosituimmaksi äänestyksessä on noussut punainen, jonka lisäksi tyrkyllä ovat ruskea, pinkki, violetti sekä keltainen. Uuden värivariantin saapumista ei ole vielä vahvistettu, mutta alustavat tiedot viittaavat vahvasti mahdolliseen erikoisversioon.

12 megapikselin kameralla paketoitu Nokia N8 on Symbian^3-pohjainen älypuhelin, jonka toimintoja hallitaan 3,5 tuuman kosketusnäytöltä. Sen ominaisuuksiin kuuluvat myös Xenon-salama, HD-videokuvaus, HDMI-liitin ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: UnwiredView

13 kommenttia

 1. Ei lainkaan hassumpi.. fyysiseltä olemukseltaan.

 2. Se on kuin oranssi.. vain vähän punaisempi.

 3. Se on kyllä pakko myöntää, että on tosi hyvä juttu, että Nokia tuo puhelimistaan yleensä useampaa eri värivaihtoehtoa. Muiden kohdalla pitääkin yleensä tyytyä vain yhteen tiettyyn väriin ja sekin yleensä jokin hillityn tumma väri. Ei tuon nyt luulisi kuitenkaan nostavan kustannuksiakaan ihan mahdottomalle tasolle.

 4. Ecco kengät olivat aikoinaan laadukkaita mutta näyttivät enemmänkin kolhoilta turvajalkineilta kuin muodikkailta, tyylikkäiltä kengiltä (nykyisin on toisin)…
  Nokian lippulaivapuhelimet (N8) näyttävät myös enemmänkin turvasaappailta kuin tyylikkäiltä älypuhelimilta.
  Tuo uusi punainen N8 sopisi hyvin malliltaan rakennukselle työpuhelimeksi kun kehykset vielä olisivat kumia. Jos se olisi vielä vesitiivis, sukeltajat kiinnostuisivat siitä varmasti.

  Mutta, mutta, missä viipyy muotitietoisen laadukas ja tyylikäs suurinäyttöinen älypuhelin (saa olla kalliskin)???

  t. osakkeenomistaja

  1. Siinähän se tyylikäs laite on kuvassa. Ihan universaalisti tunnustettu komiaksi laitteeksi, joten todellakin muotoilussa ollaan oikeilla raiteilla. Sisäpuoli vain vuotaa.

   1. Munkin mielestä N8:ssa (Ja E7:ssa) on todella onnistunut muotoilu ja laadukkaat materiaalit. Hienoa, että Nokia kalleimmat mallit vastaavat laatuvaikutelmaltaan hintalappujaan. Eipähän voi kukaan sanoa, että tarvii muovin nitinää kuunnella. 😀

   1. Kieltämättä laitta viisarin värähtelemään. 😉

 5. toi ”Tältä näyttää yhteisön suunnittelema unelmien Nokia-puhelin” on khy iha hieno. johtunee siitä et se on n8 näkööne kapula… paljonkoha tollaane sit aikoonaan maksaaas???

  1. Ei ole Nokia tuomassa ainakaan suoraan tuota puhelinta myyntiin. Eri muodoissahan se varmaan tulee kuitenkin, koska Nokialla oli kai tavoitteena lähinnä nähdä, mitä ominaisuuksia ihmiset arvostaa (kun oli pakko valita eri ominaisuuksien väliltä). Ja muotoilustakin sai äänestää, vaihtoehtoina oli tuon lisäksi vähän C7:n tyylinen ja sit joku kolmas. 🙂

 6. No nyt ne sen hokas. Ennen tehtiin kymmenkunta eri puhelinmallia vuodessa. Nyt Elopin aikana tehdäänkin yksi hardis ja softa mutta kymmenkunta eriväristä koteloa.

 7. Onhan tuo ihan hyvä juttu tarjota parasta huippuluuriaan useissa väreissä. Paremmin homma toimisi silti pari pykälää halvemmissa luureissa.

Kommentointi on suljettu!