Nokia sai Internet Radio -applikaationsa Series 40 -puhelimille valmiiksi

Edullisen hintaluokan Series 40 -puhelimille suunnattu Nokia Internet Radio -sovellus on valmistunut. Yhtiö esitteli marraskuussa applikaatiostaan yleisen beta-version, jonka toimintaa ja vakautta on parannettu virallisessa julkaisussa. Nokia kehottaa käyttäjiä poistamaan testiversion puhelimistaan ennen virallisen paketin lataamista Ovi Storesta.

Internet Radion avulla käyttäjä pääsee käsiksi tuhansiin radiokanaviin ympäri maailmaa. Kanavia voidaan selata lajityyppien, alueiden ja kielien perusteella sekä etsiä hakutoiminnolla. Sovellus tukee lisäksi tausta-ajoa, joten radion kuuntelun yhteydessä voi esimerkiksi näpytellä kaverilleen tekstiviestiä.

Tuore versio sovelluksesta tukee C3-03-, X3-02– ja C3-01 -laitteita. Yhtiö kertoo kehittelevänsä sovelluksesta jo täysin uutta versiota, jonka pitäisi laajentaa Internet Radion toiminnallisuuksia.

Lähde: Nokia Beta Labs

3 kommenttia

  1. toi on kova juttu! toivottavasti toimii myös ilman kuulokkeita( sisäinen antenni)

    nettiradiosta saat juurikin itse valitsemaasi gendreä kuunnelle 24/h! oli se sitten rokkia,poppia, trancea tai heviä! hyvä nokia! asiat alkaa näyttämään hyvältä!

    näitä lisää =)!

  2. Kiitos vinkistä. ihmettelinki miks ei löydä 3g verkkoa mut unohdin kuulokkeet :/

  3. Minäkin toivoisin, että S40 luurin radio toimisi ilman operaattoreille maksettavia maksuja. Mutta kun oikea FM radio maksaa mitä maksaa, siis vähän, niin tuskinpa S40 luuriin MAKSUTONTA FM radiota ryhdytään suunnittelemaan.

    Mutta ei sille mitään voi, jos jotkut luurin käyttäjät haluavat maksaa operaattorille siitä, että maksullisesti haluavat vastaanottaa FM radio lähetyksiä.

Kommentointi on suljettu!