Android Gingerbread ladattavissa Samsung Galaxy S:lle

Elektroniikkajätti Samsung on aloittanut Gingerbread-päivityksen jakelun huippusuositulle Galaxy S -puhelimelleen, raportoivat käyttäjät MobiiliBlogissa ja Matkapuhelinfoorumilla. Kyseessä on toinen merkittävä päivitys yli kymmenen miljoonaa kappaletta myyneelle Galaxy S:lle. Uusi ohjelmisto on tutusti asennettavissa puhelimeen Windows-tietokoneen kautta Samsung Kies -sovelluksella.

Ohjelmisto päivittää Galaxy S:n Android-alustan uusimpaan mobiililaitteille suunnattuun versioon eli 2.3.3:een. Se varmistaa laitteen yhteensopivuuden uusimpien sovelluksien kanssa ja sisältää luonnollisesti itse alustaan tehdyt parannukset. Käyttäjät kertovat alustavissa testeissään ohjelmiston sulavoittavan puhelimen käytettävyyttä entisestään, mutta valittelevat samalla ongelmista tilapalkin kanssa.

Galaxy S on noussut yhdeksi Samsungin kaikkien aikojen menestyneimmäksi puhelinmalliksi. Sen ensiesittely tapahtui vuoden 2010 maaliskuussa. Kauppoihin luuri saapui kesällä. Puhelimen keskeisimpiin myyntivaltteihin kuuluvat ohut rakenne, neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, Bluetooth 3.0 ja gigahertsin suoritin.

29 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Tätä on kaivattu! Aina mennään vain parempaan suuntaan! Korjaa paljon mm. ajatustasolla ärsyttäviä asioita, sulavoittaa toimintaa ja paljon muuta.
  Kiitos!

 2. 2.2.1 toimii niin hyvin, etten taida päivittää ihan heti.

 3. Tätä on odotettu kun kuuta nousevaa
  KIITOS samsung

 4. taidanpa jättää päivittämättä ainakin toistaiseksi. kaverilla päivitys olikin mutta takaisin vaihtoi 2.2.1 eikä se kovin häävi ollutkaan. paljon on vielä tekemistä!

 5. Itsellä myös ongelmia yläpalkin kanssa, nyt tehdään sitten varmuuskopioiden palautusta ”Hard resetin” jälkeen.

  Muutenkin Kiesin kautta aiheuttaa itsellä aina harmaita hiuksia asentaen joka ikunen kerta uusimmat ”modeemi”ajurit Vistaan, jonka jälkeen koneesta lähtee ensimmäisenä langaton netti, ja tämän jälkeen kone menee täysin kyykkyyn.

  1. Itsellännikin lakkasi yläpalkki toimimasta. Hard resetti auttoi. Eli kannattaa muistaa tehdä varmuuskopiot! 🙂

 6. Älkää vaivautuko! Kuinka saan 2.2.1 takasin?

 7. Jeps, kuten jo aikasemmin mainittu, niin tuntuu että ominaisuuksia karsittu.

  Eli varsinkin kesäntullen ”yläpalkin kirkkauden säätö” poistettu kokonaan, samoin Google Maps:n pyörittäminen lakkasi toimimasta.

  Samsungin oma Task Killer -menetti RAM-tyhjennysominaisuuden (sen tehokkaamman).

  Hard Resettiä ennen tosiaan kannattaa ottaa varmuuskopiot myös tekstiviesteistään, niitähän Kies ei oletuksena edes kopioi……

 8. Voisko joku oikeesti neuvoo tyhmää kuinka saada 2.2.1 päivitys takas luuriin???

 9. Voi v….u, pitihän se taas mennä päivittämään heti muitten varoituksista huolimatta. Palkki tosiaan hävis ja joutu resetoimaan. Lisäks kun joku soitti kuuluim vain soittoääni, ei ees vastausnappia näkyvissä. Pitim sit lokista kattoa kuka soitti.Onneks mul on backup ohjelma, mut tunnin duuni kuitenkin. Ja minkä takia??? Hyvin tää toimi ennestäänkin, nyt lisäksi osin englanninkielinen. Käytän itse Spb Shell 3d launcheria, joka on todella pätevä vaikka kallis, jos olis ollu ees uusin Touchwiz 4, niin olis ehkä kannattanut. Mutta….ODOTTAKAA KUNNON VERSIOTA.

 10. Pitänee vielä jättää oma Galaxy S päivittämättä. Sen verran tyytyväinen olen 2.2.1:een ollut. Jospa sieltä vielä pieni päivitys olisi Sampalta luvassa, ennen Galaxy S:n lopullista hautaamista.

 11. Hyvin toimii ja onhan itsestäänselvyys, että päivityksen jälkeen on aina suotavaa tehdä hard reset päivityksestä saatavan hyödyn maksimoimiseksi. Akunkestossa dramaattisen suuri muutos positiiviseen suuntaan ja puhelimen lagailu loppui. Nyt on niin smooth käyttökokemus, ettei ikinä ole ollut tämän luurin kanssa.

 12. päivitys onnistui hyvin ei siinä mitää 2.3.3 on nyt luurissa sulavuutta tuli kyllä lisää ja nopeutta.mutta päivitys ei todellakaan ole varsinainen googlen 2.3 koska sen mukana tulevat suurimmat ja tärkeimmät muutokset puuttuu..olisihan sitä luullut kun näin isoa päivitystä hehkutetaan niin että olisi tullut vähän isompaa muutosta ulkoasuun mutta kun ei.Isoin ulkoasu muutos on pelkastään ylävetopalkki..saa nähä milloin tulee sit uusi korjaus päivitys…tekisi nyt samsung kerralla hyvän ettei rupeaisi tällä tavalla pelleilemään näiden päivitysten kanssa.

  1. Miten niin ei ole varsinainen ”googlen 2.3”? Mitä siis puuttuu? :O

 13. Mitä avuksi kun uusin Kies lakkaa vastaamasta kun laittaa Sampan USB:lla kiinni? Eli siis Kies näyttää, että uusi ohjelma ladattavissa mutta Kies harmaana ja Task manager kertoo Kiesistä ”Not responding”.
  Oon poistanu ja asentanu Kiesin version 2.0.0.11032_12 uudelleen mutta ei vaikutusta.

 14. Sen verran oli eilen ongelmia että aina kun varmuuskopiot oli tehty ja päivitystä aloin lataamaan niin kiesi kertoi että laite on irrotettu ja hommaa ei pysty jatkamaan. tänään koko päivitystä ei edes näkynyt kiesissä..vedetty takas 😀 taas?

 15. Mulla ei oo ollu mitää ongelmi ton 2.3.3 kans.
  Tuli vaa lisää nopeut ja sulavuutta eikä mitää ongelmaa.

 16. Edelleen siis vain Kiesin kautta? Mikä pointti tuossa viime päivityksen OTA:ssa sitten oli?

 17. Tänään sitten vetivät päivityksen pois jakelusta.

   1. Toivottavasti noin nopeasti tulee kunnon versio…..ensi viikkoa odotellessa.

 18. Mutta viikolla 18 kyllä , parhaillaan latautuu katotaan mitä tulee :D:D

 19. Ei kyllä mun Kies löydä päivitystä vieläkään. Puhelin on keskieuroopan mallia.

Kommentointi on suljettu!