Samsung vahvistaa: Galaxy S II Suomeen toukokuussa

Samsungin uusi Android-lippulaivapuhelin saapuu Suomen markkinoille toukokuun aikana, vahvistaa Samsung Twitter-viestillään. Yhtiö ilmoittaa suomalaisella Twitter-tilillään, että Galaxy S II saapuu Suomeen toukokuussa 1,2 gigahertsin tuplaydinsuorittimella varustettuna.

Uutuus on seuraaja yli kymmenen miljoonaa kappaletta myyneelle Galaxy S:lle, joka nosti Samsungin merkittävimpien Android-valmistajien joukkoon. Puhelin pohjaa Android 2.3 -alustaan ja sen päällä pyörivään TouchWiz 4.0 -käyttöliittymään. Toimintoja ohjaillaan 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäytöltä, jonka tarkkuus yltää 800 x 480 pikseliin.

Samsung Galaxy S II on yhtiön kaikkien aikojen ohuin (8,49 millimetriä) älypuhelin. Se tarjoaa keskeisimpinä ominaisuuksinaan kahdeksan megapikselin kameran, 1080p-videokuvauksen, NFC:n ja gyroskoopin.

6 kommenttia

  1. Jaaha… ja kukahan ostaisi mun Galaxy S:n että vois ton ostaa 🙂 Kyllä sen verran kutkuttaa tuo, että vähän pääsee harmittamaan ettei siihen luultavasti varaa ole. Eihän tämä Galaxy S nyt mitenkään huono ole, eikä edes hidas, mutta sen verran (lue: kokonaan) on nörttiä veressä, että aina pitäisi olla se uusin ja paras 🙂

    Mietein jo tota HTC:n uutuuttakin, mutta tän Galaxy S:n jälkeen en kyllä haluaisi mitään, missä ei SuperAMOLED näyttöä ole. On tämä vaan niin tajuttoman hyvän näköinen näyttö.

  2. On se SuperAmoled näyttä kyll tosi hyvä. Ei sille muut näytöt vedä vertoi. Kaveril ku o samsung weivi (wave s8500 jos ny ei joku idiootti tajunnu) ja sil o tullu tehtyä kaikkee niiin on se todella hyvä.

  3. ja toshan on se Super Amoled Plus nii kyllä sillä kelpaa miehistellä 😀

    1. miehisteletkö tosiaan matkapuhelimella? -.-

  4. Tollaane taitaa olla se seuraava kännykkä muö käytös sen verran hyvältä luurilta vaikuttaa.

Kommentointi on suljettu!