Videolla: Windows Phone 7:n Mango-päivityksen uudistukset

Microsoftin Windows Phone 7:lle suunnattu Mango-päivitys kehittää ohjelmistojätin mobiilialustaa eteenpäin merkittävin harppauksin. Se sisältää uusia ominaisuuksia ja selkeitä parannuksia käytettävyyteen, joiden ansiosta alusta kykenee haastamaan jatkossa entistäkin paremmin Androidin ja iOS:in.

Loppukäyttäjän kannalta Mango-päivityksen eräs tärkeimmistä uudistuksista on Internet Explorer 9 -verkkoselain. Se sisältää HTML5-tuen, ratatason kiihdytyksen ja parantaa selaimen nopeutta huomattavasti. Käyttökokemusta on parannettu lisäämällä osoitepalkki näkyviin myös vaakatilassa.

Uuden verkkoselaimen lisäksi Mango tarjoaa muun muassa seuraavat parannukset:

  • Selkeämpi ja nopeampi sovellusvalikko, joka toimii nykyistä paremmin laajan valikoiman kanssa.
  • Yksityiskohtaisempi hakutoiminto Marketplacessa.
  • Ilmaisten sovellusten asentamista Marketplacessa suoraviivaistettu.
  • Moniajo ja siihen liitetty nopea sovellusten välillä vaihtelu.
  • Mango nopeuttaa käyttöliittymää ja kuluttaa sovelluskohtaisesti 30 prosenttia vähemmän RAM-muistia.
  • Animoidut Live Tiles -elementit.
  • Kustomoitavat soittoäänet.

Microsoft esitteli Mango-päivitystä hiljattain MIX 11 -tapahtumassa. Sen uudistuksia pääsee tarkastelemaan lähemmin ”lue lisää” -linkin takaa löytyvällä videolla.

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/2691/

Lähde: Pockenow.com

2 kommenttia

  1. MIX11:ssa esiteltiin seuraavan Windows Phone -version teknisia parannuksia eli katsottiin lähinnä konepellin alle. Mm. ohjelmoijan käyttöön tulee yli 1500 uutta API:a ja kaikkea muuta mitä tässäkin artikkelissa listattiin.

    Mangon loppukäyttäjälle näkyvistä muutoksista ja uusista ominaisuuksista ei ole vielä kerrottu juurikaan mitään. Näitä parannuksia on tulossa myös satoja. Stay tuned!

Kommentointi on suljettu!