HTC työstää 16 megapikselin Windows Phone 7 -puhelinta?

Verkkosivusto Pocketnow.com väittää saaneensa käsiinsä HTC:n mainosvideon, jossa taiwanilaisvalmistaja esittelee tulevaa Windows Phone 7 -puhelintaan. Mielenkiintoiseksi laitteen tekee sen kamera, josta megapikseleitä huhutaan löytyvän peräti 16. Se olisi selvä harppaus eteenpäin valmistajan nykyisistä malleista, sillä HTC:n parhaimmissa kamerapuhelimissa on kahdeksan megapikselin kennot.

Videolla vilauksella nähtävä uutuus muistuttaa ulkoisesti helmikuussa esiteltyä Desire S:ää. Erona ovat kuitenkin näytön alapuolella sijaitsevat painikkeet, jotka on räätälöity Windows Phone -alustalle. Kameran lisäksi laitteen ominaisuuksiin huhuillaan kuuluvan LED-kaksoissalama, mutta muilta osin sen tekniikka on vielä täysi kysymysmerkki.

Huhu kuulostaa varsin kiehtovalta, sillä tähän mennessä Windows Phone 7 -puhelimissa ei ole nähty erityisen kovan luokan kameroita. Ehkäpä HTC valmistautuu uutuudellaan taistelemaan Nokiaa vastaan, jonka huhuillaan työstävän Windows Phone 7 -versiota Nokia N8:sta, jossa kiistelemättä eräs mobiilimaailman parhaista kameroista.

Lähde: Pocketnow.com

9 kommenttia

 1. aika kiva:) tollaane ois kiva vaikka en oo hirveemmin nykyyselläkään kuvaillu

  1. Megapikselien suuruus takaa asta suurikokoisen kuvan. Kunnon optiikka ja softa käsittelemään kuvaa takaa niiden laadun.

   Millonhan muutkin valmistajat ryhtyisivät panostamaan puhelimiensa rautapuoleen jotta megapikseleistä saataisiin kaikki ilo irti. Harmittaa olla naitettu Nokiaan jos vaatii hyvätasoisen kameran puhelimeensa.

   1. Chris, tutustuppa xperia arc kuviin.

    Siinä on paras kamera n8:n jälkeen. Riittää kyllä vallan hyvin ja kuvat ovat luonnollisen näköisiä. Toivottavasti uusi iPhone saa saman kameran kuten huhua on ollut liikkeellä.

    Kamerassa on se ongelma, että muut kun nokia tekevät ohuita luureja johon hyvän optiikan mahduttaminen ei ole helppoa jos ollenkaan mahdollista.

 2. Joo, kyllä se niin on että tarvitaan kamera kun otetaan kuvia, ja kännykkä kun soitetaan puheluita. Luureihin on aivan turha ängetä yli 5milj. pikseliä enemmällä kun ei tee mitään, siis luurissa, optiikka ja muu tekniikka ei riitä, turhaa hinnan nostattajaa vaan….

  1. Jälkimmäisestä lauseesta samaa mieltä, mutta kyllä N82 ja N8 tyyppisillä laadukkaimmilla kännykameroilla aika pitkälle pärjää. Itte en lähes koskaan kanna itsenäistä kameraa mukana, kun on N82.

 3. kun ajattelee esim. nokia n8 kohoamaa kameran kohdas nii minkäs lainen tässä sitten ois? sellaane puolen metrin kamera keskel kännykkää 😀

  1. Suurempi megapixelimäärä ei aina tarkoita suurempaa kennoa.

Kommentointi on suljettu!