Nokian kahden SIM-paikan Touch and Type -luuri vuoti verkkoon: C2-06

Maaliskuussa verkkoon vuotanut Nokian Touch and Type -puhelin ei ole jäämässä sarjan ainoaksi liukukannelliseksi malliksi, sillä tuoreet huhut ennakoivat mallistoon myös toista samaiseen rakenteeseen perustuvaa uutuutta. Puhelimen kerrotaan sijoittuvan C-sarjaan mallinimellä Nokia C2-06.

Suomalaisvalmistajan Touch and Type -sarja yhdistää edullisen hinnan, perinteisen numeronäppäimistön, Series 40 -alustan ja kosketusnäytön samaan pakettiin. Kyseistä kaavaa näyttäisi noudattelevan myös C2-06, mutta sillä erotuksella, että mukana on kaksi SIM-korttipaikkaa. Kuvien perusteella toinen paikoista on puhelimen kyljessä, joka viittaa mahdollisuuteen vaihtaa kortti toiseen niin sanotusti lennossa.

Muita laitteen ominaisuuksia ovat ainakin kahden megapikselin kamera ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Lähde: My Nokia Blog

3 kommenttia

  1. Aivan yhtä odotettu täällä Suomessa. Suomalaisilla on 10 miljoonaa matkapuhelinliittymää. Miksi pitäisi kantaa kahta tai kolmea puhelinta mukana kun voi pitää yhtä.
    Kuluttaja tulisi säästämään rahaa ja hermoja saadessaan käyttää dualsim puhelinta. Tavallisella tallaajalla voisi olla tuossa Elisan oman verkon puheluliittymä (tikka) ja toisessa kortissa joko dna:n tai TEF:n liittymä, joilla puhua omaan verkkoon. Näin kuukausi maksut minimoituisivat.
    Mutta tärkein mielestäni olisi se etu että työ ja vapaa-ajan puhelut voisi hoitaa samasta puhelimesta.
    Näitä dual sim puhelimia ei Suomessa myydä kuin Samsung 2 mallilla. Näille on aivan päivän selvä markkinarako.

Kommentointi on suljettu!