NFC:tä hyödyntävä Angry Birds Magic tulee nokialaisiin

Pelitalo Rovio kehittelee parhaillaan uutta Angry Birds Magic -peliä, joka yhdistää tuttuun pelimaailmaan NFC-teknologian. Se tulee saataville Nokian uusille Symbian-pohjaisille kosketusnäyttöluureille, joista löytyy NFC-siru. Ensimmäisenä peli nähdään Nokia C7:ssä, johon Angry Birds Magic esiasennetaan osana Symbian Anna -päivitystä.

Uutuuspeli sisältää aluksi pelattavaa 20 tason verran. Pelitasoista viisi ovat perinteisiä, mutta seuraavat viiden ryppäistä koostuvat paketit vaativat avautuakseen puhelimen koskettamista toisen NFC-luurin kanssa. Toinen mahdollisuus aktivoida tasot on löytää niin sanottuja NFC-tageja, joiden koskettaminen avaa viisi uutta pelikenttää kerrallaan.

Angry Birds Magic on hyvä osoitus siitä, että lyhyen kantaman NFC-teknologian hyödyntämisen ei tarvitse rajoittua ainoastaan mobiilimaksamiseen. Teknologia yleistyy hiljalleen markkinoilla ja esimerkiksi Nokia C7:n lisäksi NFC-siru löytyy ainakin Nexus S:stä ja toukokuussa kauppoihin saapuvasta Samsung Galaxy S II:sta.

Peli tulee aikanaan saataville Ovi Storeen lisäkenttien kera.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

  1. Meet Rovio and Angry Birds Magic at RFID Lab Spring seminar 31st of May 2011, Hilton Helsinki-Vantaa Airport Hotel

    Tervetuloa kuulemaan mitä tämä merkitsee pelaajalle ja kuinka NFC voi luoda uutta fyysistä vuorovaikutusta faneilleen sekä olla hyödynnettävissä myös palveluissa ja kokemuksissa, eikä vain maksamisessa ja paikantamisessa. Registration and more information: http://www.rfidsummit.fi

Kommentointi on suljettu!