Videolla: näin Nokia on panostanut vihreyteen kymmenen vuoden aikana

Kotimainen Nokia on panostanut viimeisen kymmenen vuoden aikana vahvasti ekologisuuteen. Valmistaja kehuu tehneensä monia ekoinnovaatioita ja muita ympäristöparannuksia laitteisiinsa, joiden myötä muun muassa hiilidioksipäästöjä on kyetty supistamaan merkittävästi.

Kaikki Nokian laitteissaan käyttämät materiaalit ovat kierrätettävissä tai uudelleen hyödynnettävissä. Yhtiö on vapaehtoisesti poistanut tuotteistaan ympäristölle haitalliset ainesosat, joita on korvattu kierrätysmateriaaleilla ja biomaaleilla. Suomalaisvalmistajalla on lisäksi erittäin kattava kierrätysjärjestelmä, joka kattaa kaikkiaan 5000 eri keräyspistettä.

Kuluttajille Nokian toimet näkyvät muun muassa pienempinä pakkauksina ja sähköisinä ohjekirjoina. Niiden ansiosta paperin kulutus on vähentynyt ja kuljetuksen aiheuttamat haitat ympäristölle pienentyneet. Loppukäyttäjä hyötyy myös energiatehokkaasta laturista, joka ei heitä sähköä hukkaan.

Lähde: Nokia Ääni

6 kommenttia

  1. Saas nähdä milloinka Nokian luurit vihreydessää lakkaavat toimimasta.

  2. Korjaan edelistä:

    Saas nähdä milloinka Nokian luurit vihreydessään lakkaavat toimimasta.

  3. Miksi pitäisi lakata toimimasta? Nythän ne ovat toimineet ainakin loistavasti.

  4. Samaa mieltä C7-00:n kanssa: loistavaa toimintaa nykyisin. Ja kun tähän lisätään Noksun ekoteot niin aina vaan paranee.. Harmi vaan, että imago on päässyt monen silmissä tahriintumaan..

  5. Jos Nokia ihan oikeasti tahtoisi panostaa vihreyteen, niin se voisi jättää roskaluurinsa valmistamatta :p

Kommentointi on suljettu!