Panasonic ja Huawei liittymässä MeeGon kehitykseen?

Nokian helmikuisen pamauksen jälkeen MeeGolla näyttää jälleen pyyhkivän paremmin. Linux-pohjainen alusta on saanut viime kuukausina taakseen uusia tukijoita, jotka panostavat kehityksessä erityisesti MeeGon matkapuhelinversioon. Useat tahot ovat kiinnostuneet MeeGosta Nokian ilmoitettua siirtyvänsä älypuhelimissaan Windows Phone 7:ään ja jättävänsä MeeGon lähinnä teknologiakokeiluksi.

Uusimpina niminä MeeGon kehitysjoukkoon ovat tietojen mukaan liittymässä japanilainen Panasonic ja kiinalainen Huawei. Yhtiöt tulevat keskittymään LG:n ja ZTE:n tavoin matkapuhelimille suunnatun MeeGo-version kehittämiseen. Panasonicin ja Huawein liittyminen kehitystiimiin tullaan virallistamaan tietojen mukaan muutamien viikkojen sisällä.

Uusien valmistajien liittyminen mukaan MeeGon kehitystyöhön enteilee siitä, että Nokian MeeGo-puhelin ei jää kuluvan vuoden ainoaksi merkittäväksi MeeGo-julkaisuksi.

Lähde: MeeGoExperts

3 kommenttia

  1. Kohtahan MeeGo kelkassa on kaikki valmistajat paitsi Nokia… 😛

  2. Nokiahan ei siitä koskaan ole lopullisesti lähtenytkään.

  3. Suosittelen odottamaan varsinaisia tuotteita ennenkuin tehdään mitään johtopäätöksiä MeeGon tulevaisuudesta. Onhan näitä yhteenliittymiä nähty aikaisemminkin ilman mitään konkreettisia tuotteita. Toisaalta ymmärrän varsinkin ZTE:n ja Huawein kiinnostuksen, sillä niillä ei tällä hetkellä ole kunnollisia vaihtoehtoja Androidille, joten uusia tuotteita voisi olla luvassa aika nopeasti.

Kommentointi on suljettu!