Sininen E7 saapui Nokian verkkokauppaan

Bisnespuhelinta halajavan käyttäjän ei tarvitse enää tyytyä Nokia E7:n osalta hillittyihin värivaihtoehtoihin, sillä suomalaisvalmistaja on hiljattain tuonut luuristaan saataville myös sinisen version. Aikaisemmin Nokian tuore bisnespuhelin on ollut tarjolla ainoastaan tummanharmaana ja hopeanvalkoisena.

Pirteän värin lisäksi sininen Nokia E7 sisältää tukun esiasennettuja sovelluksia. Mukana toimitetaan seuraavat nimikkeet: Advanced Call Manager, Monopoly Classic HD, Tetris HD, Tom Clancy’s H.A.W.X. HD, Galaxy on Fire, Asphalt 5 HD ja Hero of Sparta HD. Uutuus on tilattavissa Nokian verkkokaupasta 629 euron hintaan.

Nokia E7 on nelirivisellä QWERTY-näppäimistöllä varustettu Symbian-älypuhelin, jonka toimintoja hallitaan neljän tuuman Nokia ClearBlack -kosketusnäytöltä. Sen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat 16 gigatavun sisäinen tallennustila, HDMI-ulostulo, kahdeksan megapikselin kamera, 720p-videotallennus, LED-kaksoissalama, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja tuki USB On-the-Go -tekniikalle.

5 kommenttia

 1. No ainakin Nokia tarjoaa värin lisäksi myös lisä sisältöä. Jotku taas yrittävät vuoden saada toista väriä ulos. 😉

  1. Samasta meinasin itsekkin mainita, mutta ehdit ensin. 🙂

 2. Tämä on tyylikäs. Kaikkien valmistajien suosima musta/harmaa on tappavan tylsä.

 3. Off-topic…
  OK, on eri malli, mutta silti. N8-00.
  http://www.amazon.com -> ”Nokai N8”
  $399! Eikä ole SIM-lukittu, kuten yleensä USA:ssa.
  Nykyisellä €:$-kurssilla hyvin kohtuullinen hinta, sanoisin.

 4. Vaan eipä ole kuulunut valakosesta Nokian luurista.
  Mutta parempi näin, yksi rauta ja softa ja ympärillä
  vaihdettavan väriset karmit.

Kommentointi on suljettu!