HTC selkeästi suurin Windows Phone 7 -valmistaja?

Nokian hyökkäystä Windows Phone -markkinoille odotellessa on hyvä aika tarkastella mobiilialustan nykyistä kilpailutilannetta. Mobiilimainontaan erikoistunut AdGAC on julkaissut mielenkiintoisia tilastoja markkinaosuuksien jakautumisesta eri valmistajien kesken. Kyseessä on suuntaa antava tilasto, jonka luvut on saatu seuraamalla AdGAC-mainosnäyttöjä WP-sovelluksissa.

Mainosyhtiön tilastojen mukaan taiwanilainen HTC olisi selkeästi suurin Windows Phone 7 -valmistaja. Yhtiön hallinnassa on lähes kolme neljäsosaa Windows Phone 7 -markkinoista. Seuraavaksi suurin on Samsung, jonka perässä tulee toinen korealainen eli LG.

Kuluttajien keskuudessa suosituimmaksi Windows Phone 7 -luuriksi vaikuttaisi nousseen HTC HD7. Se on suurella 4,3 tuuman kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, joka tarjoaa muun muassa viiden megapikselin kameran, Dolby Mobile -tuen ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: NickHarris.Net

1 kommentti

  1. Pitkään näitä statseja ei kannata mitata sillä, kuinka monta mallia kyseisellä käyttiksellä valmistajalla on. Nokian aloittaessa puhelimien valmistuksen malleja tulee varmasti enemmän kuin HTC:lla.

    Itseä kiinnostaa lukea Nokian WinPhone laitteiden kohdalla lähinnä myynneistä.

Kommentointi on suljettu!