Videolla: tältä näyttää Nokia N8:lla kuvattu televisiolähetys

Huhtikuun alussa tuotantoyhtiö Flatlight Films ilmoitti kuvaavansa Rukalla 7.–10.4. järjestettävät lumilautailun SM-kisat kokonaisuudessaan Nokia N8 -älypuhelimilla. Toteutus nähtiin MTV3-kanavalla 10.4 kello 13:30. Jos tuolloin ei kuitenkaan sattunut olemaan ruudun ääressä, voi lähetyksen katsoa nyt myös verkosta osoitteesta http://sm2011.flatlightfilms.com/.

Flatlight Filmsin tarkoituksena oli puristaa Nokian kamerapuhelinmalliston lippulaivasta kaikki irti. Lopputuloksen perusteella tavoitteessa onnistuttiin hyvin.

Nokia N8:n kameraominaisuuksista huolehtii 12 megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla. Sen lisäksi luurissa on suuri sensori ja Xenon-salama, joka helpottaa kuvausta hämärissä olosuhteissa. Puhelin perustuu Symbian-alustaan, jonka toimintoja hallitaan 3,5 tuuman kosketusnäytöltä.

Lyhennetty traileri lumilautailun SM-kisoista on katsottavissa ”lue lisää” -linkin takaa.

2 kommenttia

  1. Niin tästähän ei tullu maikkarilta kun ensimmäinen mainoskatko ja sen jälkeen alkoi pilanpäiten, tiedä sitten mikä oli syy.

  2. Hyvinhän toi kuvaaaminen sillä onnistui. Kyllä toi N8 on hyvä kännykkä muutenkin kuin ton kameran ansiosta.

Kommentointi on suljettu!