Square vihdoin laajaan levitykseen Amerikassa

Vieläkö muistissa on Square? Jos ei, niin kerrataan hieman. Kyseessähän on siis amerikkalainen yritys, joka on jo tovin kehitellyt järjestelmää, jolla luottokorttimaksujen hyväksyminen olisi mahdollisimman helppoa. Systeemi koostuu puhelimeen asetettavasta lukijasta ja ilmaisesta sovelluksesta, joiden avulla kuka vain voi hyväksyä luottokorttimaksuja missä ja milloin vain.

Projekti on vihdoin edennyt laajaan levitykseen, sillä puhelimeen asennettava kortinlukija on tullut myyntiin Apple Store -kauppaketjuun sekä verkkokauppaan. Puhelimen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntään asennettava lukija maksaa ainoastaan 9,95 dollaria ja on saatavilla valkoisena sekä mustana. Se tukee uusinta iPod Touchia, iPhone 4:ää sekä iPadiä.

Square tekee luottokorttimaksujen hyväksymisestä vaivatonta tavallisille kuluttajille ja pienyrityksille. Se on nopea ottaa käyttöön eikä siitä aiheudu kuukausikuluja käyttäjälle. Ainoa käyttäjälle aiheutuva kulu on Squaren jokaisesta maksusta perimä 2,75 prosentin maksu. Järjestelmä on tässä vaiheessa käytettävissä ainoastaan Yhdysvalloissa.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Voisi tulla tuki myös muille laitteille, etunenässä Meego, WP7 ja Anroid.

Kommentointi on suljettu!