Videolla: näin Samsung mainostaa Galaxy S II -puhelintaan

Toukokuussa Suomessakin myyntiin saapuva Samsung Galaxy S II muodostunee yhdeksi kuluvan vuoden tärkeimmistä matkapuhelinjulkistuksista. Se on seuraaja kovia myyntilukemia takoneelle Galaxy S:lle, jonka menestys luo hyvän pohjan uutukaisen markkinoiden valloitukselle.

Samsung Galaxy S II on edeltäjäänsä kehittyneempi useilla osa-alueilla. Sen merkkipaaluihin kuuluvat 8,49 millimetriä ohut rakenne, 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäyttö ja 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin. Puhelin perustuu Android 2.3 -alustaan ja TouchWiz 4.0 -käyttöliittymään, joka sisältää pääsyn useisiin Samsungin kehittämiin palveluihin.

Ensimmäisissä virallisissa mainospätkissään Samsung keskittyy hehkuttamaan muutamia yllä mainituista merkkipaaluista. Yhtiö esittelee mainosvideoissaan laitteen ohuutta, laadukasta näyttöä sekä ääniohjausominaisuuksia. Korealaisvalmistajan mainospätkät on katseltavissa juttumme lopusta.

3 kommenttia

  1. ihan kivalta vaikuttaa kaikin puolin ainakin tuo puhe viestit tai mitkä onkaan oikeelta nimeltä

  2. joo no saa ne symbiaankin lisä ohjelmalla joka lukee kanssa viestit

  3. Symbian ei taida pahemmin kiinnostaa!.

Kommentointi on suljettu!