Valkoinen iPhone 4 mustaa versiota aavistuksen paksumpi

Neljännen sukupolven iPhonen valkoinen versio saapui vihdoin huhtikuun lopussa myyntiin, vaikka sen piti alkuperäisten suunnitelmien mukaan löytyä kaupoista jo noin vuosi sitten. Yhtiö kohtasi ongelmia valkoisen mallin valmistuksen kanssa, josta syystä sen aikataulu venyi kerta toisensa jälkeen.

Haasteellinen valmistusprosessi vaikuttaisi vaatineen veronsa, sillä tarkkasilmäiset ovat todenneet, että valkoinen iPhone 4 on aavistuksen mustaa versiota paksumpi. Ongelmalliseksi tilanteen tekee se, että asiasta ei mainita Applen virallisella verkkosivustolla mitään, vaikka TiPb:n mittauksien mukaan valkoinen malli on 0,2 millimetriä mustaa paksumpi. Apple toki pesee kätensä tilanteesta mainitsemalla sivustollaan seuraavaa: ”Todellinen paino ja koko vaihtelevat kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

Arvioiden mukaan Apple on joutunut lisäämään valkoiseen iPhone 4:ään ylimääräisen suojakerroksen, jolla estetään mahdolliset UV-säteilystä aiheutuvat vauriot. Käyttäjien kannattaa ottaa seikka huomioon suojakoteloa ostettaessa, sillä täsmälleen alkuperäisten mittojen mukaan tehdyt suojat eivät välttämättä valkoiseen malliin käy.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

  1. Aika omituista toimintaa Applelta, nyt kaikki lisälaitteet eivät välttämättä enää toimi valkoisen iPhonen kanssa. Jos tuo värillinen lasi on noin hankala materiaali, niin toivon Applen siirtyvän takaisin perinteisiin materiaaleihin seuraavan iPhonen kohdalla.

  2. Onko pakko tehdä valkoinen, kun uhkana on imagon aleneminen? Lanseerauspäivän/-päivien jatkuva siirtyminen kuulostaa entiseltä Nokian menolta ja eri mittojen myötä tulee varmasti ongelmia useiden eri tarvikkeiden ja dockien kanssa.

Kommentointi on suljettu!