Videolla: Qualcomm hehkuttaa Snapdragon-sirunsa video-ominaisuuksia

Suurempi ytimien määrä prosessorissa ei välttämättä tarkoita aina parempaa suorituskykyä, osoittaa siruvalmistaja Qualcomm markkinointivideollaan. Yhtiö demoaa reilun kahden minuutin mittaisella videollaan Snapdragon-sirunsa suorituskykyä pyörittää 720p-tason HTML5-videoita suoraan selaimella ja optimoitua teräväpiirtotason Flash-toistoa.

Qualcommin tuotejohtaja Sy Choudhury kertoo kuinka yhtiö on tehnyt läheistä yhteistyötä Adoben ja laitevalmistajien kanssa, jotta Snapdragon-siru tarjoaisi mahdollisimman sulavan Flash-kokemuksen. Konkreettinen vertailu kilpailijan tuplaydinsuorittimeen osoittaa, että toisen sukupolven Snapdragon toistaa 720p-tasoista Flash-materiaalia selvästi paremmin, vaikka perustuukin yhteen suoritinytimeen.

Lopussa valmistaja esittelee omalla kehityslaitteellaan, kuinka Snapdragon taipuu myös 1080p-teräväpiirtotasoisten Flash-videoiden toistoon. Tähän ei vielä päästä kuluttajien laitteissa, mutta Choudhuryn mukaan ominaisuudesta päästään nauttimaan loppukäyttäjienkin päässä tulevaisuudessa.

Lähde: IntoMobile

1 kommentti

  1. Kolme videota samalla ruudulla pyörimässä sulavasti on kyllä aika vakuuttavaa, kertooko tämä sitten sitten enemmän snapdragonista vai siitä, että html5 videot ovat huomattavasti kevyempiä, kuin flash videot.

    Ainakaan itse en ole luurissani nähnyt koskaan pätkivää html5 videota.

Kommentointi on suljettu!