Samsung Galaxy S II keräsi hyvin ennakkotilauksia Koreassa

Korealaisen Samsungin tuore Android-lippulaiva on saanut hyvän vastaanoton valmistajan kotimaassa. Yhtiön antamien tietojen mukaan Galaxy S II keräsi ensimmäisen viiden päivän aikana yli 200 000 ennakkotilausta. Se on kaksi kertaa Apple iPhone 4:ää enemmän, jonka ennakkotilaukset jäivät aikanaan 100 000 kappaleeseen.

Suurin osa ennakkotilauksista tuli maan suurimman teleoperaattorin SK Telecomin kautta, jolta puhelinta varattiin 160 000 kappaletta. Samsung kehuu tilauksia kertyneen ensimmäisen 29 minuutin aikana 10 000 kappaletta. Reilun tunnin kohdalla tilauksia oli vastaanotettu jo 20 000 puhelimen verran.

Suomeen Samsung Galaxy S II saapuu toukokuun aikana. Korealaisvalmistajan tavoitteet sen osalta ovat kovat, sillä uutuutta on tarkoitus myydä maailmanlaajuisesti vuoden 2011 aikana 10 miljoonaa kappaletta. Se vastaa alkuperäisen Galaxy S:n myyntitavoitetta, jonka yhtiö myös saavutti. Mielenkiintoista onkin nähdä pystyykö korealaisvalmistaja uusimaan temppunsa.

Lähde: electronista

10 kommenttia

 1. ”Mielenkiintoista onkin nähdä pystyykö korealaisvalmistaja uusimaan temppunsa.”

  En lainkaan epäile pystyykö. On tuo sen verran mielenkiintoinen kapistus.

  1. Mielenkiintoinen?

   Jytky prossu, jonka tehot valuvat Javaan ja virtuaalikoneseen. Siinä kaikki.

   Ei kovin yllättävää että ennakkotilauksia satelee kotimaassaan, kuten sateli N8:llekin (ennätysmäärä) Suomessa.

   1. Eiköhän noita tule satelemaan joka maassa, onhan toi aivan huippu luuri. Mitä on parit arvostelut lukenut niin sanottu, että markkinoiden paras älypuhelin. mm. engadget ja techcrunch.

    Myös ensimmäinen luuri joka pyörittää raskasta flashiakin sulavasti ja muutenkin luurin nopeutta kehutaan kaikkialla.

    Onhan tossa about kaikki mitä älypuhelimelta voi toivoa, ainoa kysymysmerkki on toi valtava koko.

   2. Amen. Kokonaisuus näyttää kerrankin sulavalta, mikä Android luureissa ei ole tapana.

 2. Itse pääsin kokeilemaan kyseistä puhelinta tuossa ihan vasta ja puhelimen koko ei minun mielestä ole ollenkaan ongelma. Laitteen näyttö on kyllä iso, mutta muuten puhelin on erittäin siro ja sopi käteen mainiosti. Videontoisto oli jotain aivan uskomattoman hienoa, uskomattoman tarkkaa ja sulavaa. Muutenkin kapistus pyöri erittäin sulavasti.
  Näköjään suomessakin tullut ennakkomyyntiin 19€/kk hintaan DNA:lla. Hinta ei ainakaan luulisi karkoittavan massoja.

 3. Jokohan tässä olisi kunnollinen ja tarkka gps, jotta puhelimella voisi korvata erillisen autonavin.

 4. Liekö ikä jo tekee tehtäväänsä, mutta eipä tuo luuri pahemmin kalua saa kovenemaan. Pitäydyn siis edelleen Nexus S:ssä. Ei ole puhtaan Androidin voittanutta.

 5. Vielä kun tulis saataville lisävarusteiksi myöskin suurtehoakku (:vakioakkua 2-3x tehokkaampi Li-Ion tai jopa Li-Polymer) ja erivärisiä etu/takakuoria (helmiäis -ja neon -väreinä,”laidasta-laitaan”,niin menee varmasti entistä paremmin kaupaksi!!!. 😉

 6. Niin, se onkin kummallista, että älypuhelimista pitää tehdä niin ohuita, kun ne voisivat olla vähän paksumpia. Mahtuisi isompi akku ja ehkä parempi kamerakin…

 7. ohuita mutta isoje kooltaan…pienempiä kun oisivat noi kunnon luurit nii heti ostaasin

Kommentointi on suljettu!