Sony Ericssonilta maailman pienin Android-puhelin HD-videokuvauksella: Xperia mini

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson on esitellyt seuraajan Xperia X10 mini -puhelimelleen. Uutuus kantaa nimeä Xperia mini ja se saapuu markkinoille kolmannen vuosineljänneksen aikana.

Valmistaja hehkuttaa uutuuttaan maailman pienimmäksi Android-puhelimeksi, jonka kamera kykenee 720p-tasoiseen videokuvaukseen. Kokoa laitteella on 88 x 52 x 16 millimetriä ja se painaa 94 grammaa. Uutuus on aavistuksen edeltäjäänsä kookkaampi, mutta se selittynee suuremmalla kolmen tuuman Reality Display -kosketusnäytöllä (480 x 320 pikseliä).

Sony Ericsson Xperia mini pohjautuu Android 2.3 -alustaan. Mukana on Sony Ericssonin oma käyttöliittymä, joka on suunniteltu helpottamaan pienen puhelimen käytettävyyttä. Täysin uutena toimintona nähdään Facebook inside Xperia -ominaisuus, joka integroi suositun sosiaalisen palvelun puhelimen keskeisimpiin osiin. Ominaisuus nähdään tulevaisuudessa myös muissa Xperia-sarjan malleissa.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat gigahertsin Qualcomm-suoritin, viiden megapikselin kamera, LED-salama, A-GPS, HSPA, WiFi, DLNA, Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja microSD-muistikorttipaikka.

4 kommenttia

  1. Ei oikein nappaa nämä pienikokoiset Android-puhelimet. Odotan näytöltä ainakin 4″ kokoa.

    1. Odotat näytöltä vähintään 4″. No missä koossa sulla vastaan tulee näytön maxi suuruus. Ja mikä sellaisessa on sitten käytettävyys?

  2. kannataaskohan tollaasta ostaa kun on niinn pieni? vastausta kaipaan

  3. Tulee todella vahvasti mieleen vanha kunnon N95 8gb

Kommentointi on suljettu!