Kultaa, safiiria ja nahkaa: Nokia ORO

Matkapuhelinvalmistaja Nokian tuleva ORO-puhelin yhdistää C7:n rakenteen ja ominaisuudet premium-luokan materiaaleihin. Yhtiön uutuus on bongattu Venäjällä Svyaznoy-liikkeen katalogissa, jossa Nokia ORO:n ilmoitetaan saapuvan myyntiin pian. Hinnaksi kerrotaan 44990 ruplaa, joka tarkoittaa noin 1110 euroa.

Nokia ORO:n hinnalle perusteet löytyvät siinä käytettävistä materiaaleista. Puhelimen takaosa on aitoa nahkaa, joka tekee laitteesta miellyttävän pidellä. Näytön alla olevat painikkeet ovat safiiria ja ORO:a kiertää kultainen reunus.

Tekniikka on tuttua Nokia C7 -mallista. Mukana on 3,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera, 720p-videokuvaus ja Symbian^3-alusta.

Uutuuden arvellaan saapuvan myyntiin kesäkuussa. Puhelimen tarkempi saatavuus pysyy kuitenkin kysymysmerkkinä.

Lähde: My Nokia Blog

10 kommenttia

 1. Mä olenkin jo pitkään ihmetellyt, että miksei nahkaa käytetä puhelimen kuorissa. Esim iPhone 4:n takakuori olisi nahkaisena melkoisen pramea. Ehkä se on kallista. Mutta kun edes tarvikekuoria ei tunnu löytyvän nahkaisena.

  1. Nahalla on paha taipumus kulua, jonka jälkeen se ei näytä enää niin nätiltä. Puhelinta kun tulee hipelöityä suhteellisen paljon. Luulisin, että tämä on suurempi syy kuin hinta.

 2. En käsitä mitä sellaisen päässä liikuu, joka tällaisia juppipuhelimia ostaa. Näitä ei onneksi tule juuri muilta valmistajilta kuin Mokialta.

  1. Tällaisten juppipuhelimien omistajille on vain suuri ilo ja kunnia, että sinunlaisesi köyhät marmattavat tuollaisia typeryyksiä.

  2. Toisinsanoenn olet kateellinen kun itselläsi ei ole varaa moiseen, niin pitää sitten haukkua niitä joilla on. mene sinä köyhä vaan ostamaan jokin iPhone.

   1. ”Sytyttää sikarin 500€ setelillä”

    Niin ja kyllä noille puhelimille markkinat löytyy… 😀

   2. Oho, meni vastaus väärälle henkilölle. Sikariläppä tarkotettu Matille.

 3. Nokiahan on tehnyt Vertu -luurejaan jo iäisyyden. Hyvin myy S40 prameissa kultakuorissaan. Siinä jos missä on katteet kohdallaan.

  Tuosta nahkakommentista: myös muovilla saa aikaan vakuuttavannäköistä nahkaa, joka kestää kosteutta ja kulutusta. En usko että näitä on ikinä tehty oikeasta eläimennahasta.

 4. Näiden juppituotteiden myynti on tunnetusti hyvin markinaalista, joten mahtaakohan niiden suunnittelu, valmistaminen ja markkinointi olla Nokialle edes kannattavaa?

Kommentointi on suljettu!