Galaxy S II Suomeen viikolla 20

Samsung on tänään ilmoittanut, että yhtiön seuraavan sukupolven Android-lippulaiva saapuu Suomessa myyntiin viikolla 20. Galaxy S II on seuraaja viime kesällä kauppoihin rantautuneelle Galaxy S:lle, jota valmistaja kertoo myyneensä jo yli 14 miljoonaa kappaletta. Uutukaisen suositushinta Suomen markkinoilla on 699 euroa.

Korealaisvalmistaja hehkuttaa uutuuttaan markkinoiden ohuimmaksi älyluuriksi. Sen ohella Galaxy S II:ssa käyttäjän katseen vangitsee uuteen Super AMOLED Plus -tekniikkaan perustuva 4,3 tuuman kosketusnäyttö. Lisäksi uutuus on erittäin tehokas, sillä sen sisällä jyllää 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin.

Ohjelmistopuolella tarjolla on Android 2.3 -käyttöjärjestelmä ja TouchWiz 4.0 -käyttöliittymä. Puhelimen muita keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 16 gigatavun sisäinen tallennustila, kahdeksan megapikselin kamera ja 1080p-videokuvaus.

Kooltaan Galaxy S II on 125,3 x 66,1 x 8,49 millimetriä ja se painaa 117 grammaa. Valmistaja kehuu uutuuden olevan edeltäjäänsä jämäkämpi kevyestä rakenteestaan huolimatta.

15 kommenttia

 1. Aika jännä sillä mm. Gigantti mainosti kyseistä puhelinta jo tälle viikolle ja niiden verkkokaupastakin alkaa toimitukset perjantaina. Hintakin näyttää olevan kivasti alle satasen suositushinnasta.

 2. Paitsi että myös Saunalahti mainostaa aloittavansa toimitukset ”viikolla 19”, eli kuluvalla viikolla. (”Ennakkomyynti, ensimmäisen toimituserän toimitukset aloitetaan viikolla 19.”)

 3. on näkynyt jo pari viikkoa sitten ennakkomyynnissä noita luuria mutte se on varma asia että taskusta tollaane löytyy sit 20vk jälkee

  1. Puhut asiaa. Löytyy myös mun taskusta välittömästi kun niitä tänne kaupunkiin asti tulee.

 4. mä tilasin cdon.com:ista 553e postimaksujen kanssa..

 5. 700 euroa!?! iPhonenkin saa halvemmalla – jopa ilman kytkyä..

  1. Suositushinta on aina suositushinta. Lukeehan soneran sivuillakin nyt suositushinta iPhone 4 16gb 799e ja elisa myy alta 600e

   1. myydäänhän sitä 16gb iphone 4 vähän päälle 500e

  2. iPhonen saa halvemmalla… ja jos semmoinen jotakuta kiinnostaa, varmaan ostaa sitte semmoisen?? Itseä ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa omppupuhelin…

 6. aleksi, netissä kyseistä puhelinta myydään alle 600, kuten markantalossa myydään hintaan 553€ ja toimitukset alkavat jo tälläviikolla.

 7. Mullapa tulikin jo Gigantista ilmoitus että lähettävät luurin tänään.

 8. Jos hyvä kytky löytyy niin täytyy varmaan poistaa..

 9. Tuo 13 miljoonaa myynnin raja menee varmasti yli JO alle vuoden sisällä,mitä nykyistä mallia on myyty tähän asti!!!. =)

Kommentointi on suljettu!