Nokian tulevat X7- ja E6-mallit ennakkotilattavissa Saksassa – hintaa 459 ja 429 euroa

Matkapuhelinvalmistaja Nokia on aloittanut tulevien X7– ja E6-puhelimiensa ennakkotilauksien vastaanottamisen Saksassa. Yhtiö kauppaa puhelimiaan omassa verkkokaupassaan hinnoin 459 (X7) ja 429 (E6) euroa. Molempia odotetaan kauppoihin huhti-kesäkuun aikana.

Nokia E6 on uuden sukupolven seuraaja suositulle E71-mallille. Se pohjautuu X7:n tavoin tulevaan Symbian Anna -alustaan ja tarjoaa QWERTY-näppäimistön lisäksi 2,46 tuuman kokoisen kosketusnäytön, joka yltää 640 x 480 pikselin tarkkuuteen. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa kahdeksan megapikselin kamera, 720p-videokuvaus, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila ja microSD-muistikorttipaikka.

Toinen uutuuksista on neljän tuuman kosketusnäytöllä varustettu X7. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 680 megahertsin prosessori, kahdeksan megapikselin kamera LED-salamalla, 720p-videokuvaus ja microSD-muistikorttipaikka.

Kiitos linkkivinkistä Eerolle!

Lähde: My Nokia Blog [1, 2]

13 kommenttia

 1. X7, siinä seuraava Nokian floppi, käsittämätön luuri :). Lg:llä on optimus x2, htc:lla sensation ja sampalla galaxy s2, ja Nokia yrittää samaan rakoon x7 luurilla, ei hyvää päivää.

  Mikä on se pointti millä x7:aa yritetään myydä? Ainoa valtti on reippaasti alempi hinta, huom reippaasti, 100e tuskin riittää.

  1. Symbian Anna joka muuttaa ikonien ulkonäön pyöreämmäksi 🙂 🙁 ;(

 2. E71 ja E72 ovat ulkonäyltään kumpikin upeita kännyjä ja olen molemmat omistanut. E6 ottaa mielestäni aika pahasti takapakkia tyylillisesti.

 3. Jos tällaisen ostaa, niin silloin on kyllä kova patriootti :p

 4. Kannattaa ottaa huomioon, että kyseessä on ennakkotilaus ja nimenomaan Nokian Online-storesta, missä tunnestusti tuotteiden hinnat ovat muutamasta kympistä lähemmäs satasta korkeampia kuin muissa verkkokaupoissa/jälleenmyyjillä.
  Tuo X7:n hinta myyntiin tullessaan tuskin on noin korkea, uskoisin sen tippuvan alle 400e.
  E6:n hinta on mielestäni ihan kohtuullinen, kun kyseessä on bisneskäyttäjille suunnattu malli hyvillä ominaisuuksilla.

  1. Heh, kohta löytyy ennakkotilattavana kaikista muista verkkokaupoista paitsi Suomen Nokian Online-storesta 🙂

 5. En näe mitään järkeä X7 hinnassa. C7 irtoaa alle 300€. Melkonen floppi tosiaan.

 6. On tuo kyllä hienon näköinen tuo X7! Eiköhän se hinta ole kohta alle 400€

 7. Khyyyyllä toi E6 voi olla ihan järkevä laite. Mukava jatko E71 aloittamalle saagalle. Mutta Sympparihan näissä pyörii siitä ei pääse mihkään… 🙂

  Eiköhän X7 ole pian sen 300€ ja E6 250-300€.

  1. ”Toimitukset alkavat: 10.06.2011” 😛 Ei kauan enää 🙂

Kommentointi on suljettu!