Nokialta tyylitelty Bluetooth-kuuloke: Nokia J

Matkapuhelinvalmistaja Nokia on tuomassa markkinoille hienostuneen Bluetooth-kuulokkeen, jota se kutsuu kuulokkeen muodon mukaisesti nimellä Nokia J. Kuuloke painaa ainoastaan kahdeksan grammaa ja on kooltaan 47,4 x 12,5 x 6,4 millimetriä.

Nokia J tarjoaa valmiusaikaa huimat kolme kuukautta. Yhtäjaksoista puhetta kuuloke jaksaa pienestä koostaan huolimatta jopa viisi tuntia.

Nokia kehuu varustaneensa kuulokkeen Always Ready -tekniikalla, joka tekee puheluihin vastaamisesta aikaisempaa helpompaa. Puhelun saapuessa käyttäjän tarvitsee ainoastaan poistaa kuuloke kotelosta ja loppu hoituu automaattisesti. Kun Nokia J sujautetaan takaisin koteloon, katkeaa puhelu automaattisesti.

Katso Nokian esittelyvideo Nokia J -kuulokkeesta ”lue lisää” -linkin takaa.

7 kommenttia

  1. On kyllä hieno, Nokia hakee kilpailuetua lisälaitteilla.

  2. Tuo klippi kyllä hukkuu hetkessä, mutta vastaaminen ja sammutus onnistunee ilmankin.

    1. Klippi ei huku vaan luuri. Jos laitat klipin taskuun jää luuri tököttämään niin että mikä tahansa joka liikkuu metriä lähempänä vie luurin mennessään. Laitteen ainoa nappi arpoo vielä kuukauden harjoittelun jälkeen sattumanvaraisia toimintoja (lyhyt painallus, pitkä painallus, kaksoispainallus, piiiitkä painallus…. liikaa toimintoja jäykästi toimivalle napille). Ei kahdeksankympin arvoinen.

  3. Langattomia bluetooth-nappikuulokkeita odotellessa!

  4. Näin Nokian tulevaa tablettia voisi kätevästi käyttää myös puhelimena. Kotelon voisi laittaa tablettiin kinteästi, jolloin myös lataaminen onnistuu automaattisesti.

Kommentointi on suljettu!