Googlen seuraava Nexus-laite joulumarkkinoille?

Amerikkalainen Google suunnittelee jo seuraavaa Nexus-laitetta, vihjaisi Androidin kehitystä vetävä Andy Rubin Google I/O 2011 -tapahtumassa. Johtajan mukaan yhtiön julkaisusyklit sijoittuvat kesään ja joulumarkkinoille. Rapakon takana nähtiin hiljattain Nexus S 4G, joten seuraavan julkistuksen voidaan odottaa sijoittuvan loppuvuoteen.

Tarkemmin tulevasta julkistuksesta ei luonnollisestikaan kerrottu. Todennäköisesti uusi laite keskittyy esittelemään tulevan Ice Cream Sandwich -alustan ominaisuuksia, jonka on määrä saapua markkinoille loka-joulukuussa.

Ohjelmistojätti on perinteisesti rakentanut mobiililaitteensa yhteistyössä toisen yhtiön kanssa. Nexus One -puhelin tehtiin HTC:n kanssa ja Nexus S:n yhteistyökumppaniksi valikoitui Samsung. Seuraava kumppani saattaisi olla LG, jos maaliskuussa verkkoon levinneitä huhuja on uskominen.

Maaliskuussa mobiilimaailmassa hyvin tunnettu Eldar Murtazin väitti Googlen ja LG:n työskentelevän Android-pohjaisen tabletin parissa. Saattaa siis olla mahdollista, että seuraava Google-laite onkin puhelimen sijaan tabletti.

Lähde: MobileCrunch

3 kommenttia

  1. N1-puhelimella mennään toistaiseksi. Jos vaikuttaa hyvältä ja sisältää ainakin 4,3″ näytön, niin tämä menee varmaan pukinkonttiin. Vierastan Samsungin puhelimia KIEsin takia.

    1. Samsungin valmistamaan Nexus S -laitteeseen kylläkin tulee päivitykset OTAna, eikä Samsungin ohjelmia tarvita missään välissä. Mikäli nyt tuolla viimeisellä lauseellasi viittasit jotenkin Nexus S -malliin…

      1. Totta, tämä on poikkeus. Puhelin ei kuitenkaan innosta, koska siinä on vain 4″ näyttö. Ei juurikaan olisi paljoa eroa nykyiseen 3,7 tuumaiseen.

Kommentointi on suljettu!