Lisää kuvia Symbian Annan seuraajasta?

Vaikka lähiaikoina saapuva Anna-versio tuo Symbianiin jo useita kaivattuja uudistuksia kuten pystytasossa toimivan QWERTY:n, niin odotetaan sen seuraajaa jo kieli pitkällä. Syy tähän on se, että PR 3.0 -paketin, jonka lopullinen nimi saattaisi olla Symbian Belle, odotetaan modernisoivan vanhahtavaksi moitittua käyttöliittymää.

Vilahduksia Symbian Annan seuraajan käyttöliittymästä olemme nähneet aika ajoin. Ensimmäisen kerran yhtiö vilautti uudistunutta kotinäkymää jo maaliskuussa ja hiljattain Nokian Saksan yksikön YouTube-kanavalla nähtiin jonkinasteisia konseptikuvia tulevasta työpöydästä.

Tämänkertainen vuoto tulee niin ikään Nokian suunnalta. Tällä kertaa kuvia uudistuvasta käyttöliittymästä on bongattu Nokia Forum -sivustolta. Kuvat sopivat yhteen maaliskuussa nähtyjen kuvien kanssa, sillä molemmissa on nähtävissä uudistunut yläpalkki. Kuvien perusteella Symbian Belle tulee tarjoilemaan varsin mittavia parannuksia alustan käyttöliittymään.

Uuden alustaversion huhutaan saapuvan käyttäjille vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: e’s PhoneBlog

3 kommenttia

  1. Vaikka niin tähän haluaisinkin uskoa, nin tuossa kuvassa vassemmanpuoleisessa kuvassa exit on oikealla puolella ja oikeanpuoleisessa vasemmalla puolella. Mielestäni tuo ei ole kovin loogista…

    1. Voihan toki olla, että nämä silti ovat aitoja.

    2. Ehkä siinä on eri versiot oikea- ja vasenkätisille 😉

Kommentointi on suljettu!