Nokia hyvästelee Ovi-brändin

Muutokset maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan toiminnassa jatkuvat. Tällä kertaa luvassa on brändimuutos, sillä Nokia kertoo luopuvansa asteittain Ovi-brändistä. Jatkossa kaikki palvelut tunnetaan Nokia-nimellä, jonka kerrotaan selkeyttävän yhtiön brändiarkkitehtuuria.

Päätimme muuttaa palvelujemme brändäyksen Ovi-nimestä Nokiaksi. Keskittämällä palvelumme yhden brändin alle kahden sijasta voimme vahvistaa Nokian voimakasta brändiä ja yhtenäistää brändiarkkitehtuuriamme. Jatkamme hyvien palvelukokonaisuuksien tuomista kuluttajille ja yhteistyökumppaneillemme aivan kuten ennenkin”, kommentoi Nokian markkinointijohtaja Jerri De Vard muutosta.

Siirtymä Ovi-brändistä Nokiaksi alkaa heinäkuussa ja sen odotetaan olevan valmis kaikissa maissa ja palveluissa vuoden 2012 loppuun mennessä. Muutos ei tule vaikuttamaan palveluiden sisältöön. Tulevaisuudessa siis esimerkiksi Ovi Store tunnettaneen Nokia Storena ja Ovi Maps -karttapalvelu Nokia Mapsinä.

Lähde: Nokia Ääni

8 kommenttia

  1. Oli moka alun perin lanseerata ohjelmakauppa niin typerällä nimellä kuin Ovi Store. Eihän se tarkoita ulkomaalaisille mitään.

  2. Toivon että joskus meillä on myös webissä yhtenäinen nokia kokemus. Verratkaa vaikka googleen. Siellä ei tarvitse kuin yhden tunnuksen (gmail) joka toimii kaikissa googlen palveluissa. Nokialla on ovea, foorumia, maemo orggia ja paljon muita ja näillä on omia SSO systeemejään. Miksi näille on edes tarvittu omat brändinsä? Hyvä että tämä on nyt nokialla tajuttu ja asia on hoidossa. Ehkä joku sellainen Nokia SSO voisi olla hieno juttu \o/

  3. Tosin jokaiseen Nokian omaan palveluun kirjaudutaan Nokia tunnuksella. Maemo.org ei taida olla nokia-tilin piirissä?

    1. Tuskin totta, jos Nokian viestintäosastoon on uskomista ku sieltähän on tullut jyrkkä ei asian suhteen.

    2. Ei MS osta Nokiaa. Nokia on jo Mikrosoftin huo…maavainen liittolainen. 😛

Kommentointi on suljettu!