Videolla: Samsung esittelee Galaxy S II:n keskeisimmät osa-alueet

Korealainen Samsung on kasannut kokoon laadukkaan videoesittelyn, jossa käydään läpi yhtiön tuoreen Android-lippulaivan keskeisimmät osa-alueet. Esittelyssä ovat Galaxy S II:n rakenne, näyttö ja laajasti ohjelmiston sekä TouchWiz 4.0 -käyttöliittymän ominaisuudet.

Videolla nähdään muun muassa kuinka Samsungin uusi käyttöliittymä hyödyntää ovelasti puhelimen tarjoamaa gyroskooppia. Yhtiö on selvästikin panostanut TouchWiz 4.0 -käyttöliittymään, sillä mukana on paljon toimintoja, joista edellisessä versiossa ei ole päästy nauttimaan. Kaiken päälle käyttökokemus vaikuttaisi erittäin sulavalta.

Samsung Galaxy S II:n tärkeimpiin merkkipaaluihin kuuluvat 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäyttö, 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, kahdeksan megapikselin kamera ja 1080p-videokuvaus.