Fujitsun LOOX F-07C pyörittää Windows 7:ää ja Symbiania

Japanilainen Fujitsu on esitellyt yhdessä paikallisen teleoperaattori NTT DoCoMo:n kanssa varsinaisen superpuhelimen, joka kantaa nimeä LOOX F-07C. Erityisen mielenkiintoiseksi laitteen tekee sen kyky pyörittää Symbianin ohella tietokoneisiin suunnattua Windows 7 -käyttöjärjestelmää.

Windows 7:n toiminnan laitteessa takaa kova suorituskyky. Mukana on 1,2 gigahertsin Intel Atom -suoritin ja gigatavun verran LPDDR400 RAM -muistia. Puhelimen akun kerrotaan kestävän Windows 7 -tilassa kaksi tuntia. Laite osaa automaattisesti siirtyä älypuhelintilaan, kun akku alkaa lähentyä loppumistaan.

Akihabara Newsin julkaiseman lyhyen esittelyvideon perusteella Fujitsu LOOX F-07C on mahdollista kytkeä telakointiaseman avulla suurempaan näyttöön, näppäimistöön ja hiireen. Tällöin Windows 7:n ominaisuuksista saadaan kaikki irti.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat 1024 x 600 pikselin tarkkuuteen yltävä neljän tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö, microSDHC-muistikorttipaikka, 32 gigatavun SSD-levy, WiFi b/g/n ja viiden megapikselin kamera. Kooltaan luuri on 125 x 61 x 19,8 millimetriä ja se painaa 218 grammaa.

Superpuhelinta odotetaan myyntiin Japanin markkinoille kesä-heinäkuun aikana.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Itseasiassa tuo ei meikäläiselle kuulosta hassummalta luurilta. Tosin kiinnostukseni riippuu täysin siitä, miten hyvin Win7 ohjelmat asentuvat luuriin. Ainakaan kuvankaappauksen Windows ei ole täysin stock Windows7. Tästä syystä epäilen ohjelmien toimimista myös.

Kommentointi on suljettu!