Huhut kiihtyvät: Nokia N9:ssä huima 1280 x 720 pikselin näyttö?

Muutama päivä sitten verkkoon levinnyt video, joka on muuten sittemmin poistettu YouTubesta Nokian toimesta, on saanut huhut N9-puhelimen ympärillä jälleen huimaan nousukiitoon. Kyseisessä pätkässä vilahteli QWERTY-näppäimistöllinen puhelin ja sen käyttöliittymä. Puhelin lienee Nokian tuleva MeeGo-luuri, vaikka kiusoittelevasti tehty video ei tästä aivan täydellistä varmistusta antanutkaan.

Verkkoon vuotanutta videota tarkemmin analysoineet käyttäjät ovat tulleet siihen tulokseen, että Nokia N9:ssä saattaa hyvinkin olla 1280 x 720 pikselin kosketusnäyttö. Kyseisen kaltaisesta näytöstä on tulevan uutuuden kohdalla huhuttu aiemminkin. Kooltaan sen on arveltu olevan neljä tuumaa.

Neljän tuuman koko ja 1280 x 720 pikselin tarkkuus tarkoittaisi sitä, että nokialaisen näyttö toistaisi enemmän pikseleitä tuumaa kohden kuin Apple iPhone 4.

Lähde: My Nokia Blog

12 kommenttia

  1. Semmoista hardwarea vaikuttaisi kyllä olevan tulossa että oksat pois. Tässä Nokia loistaa.

    Harmi vain, että kohta tällaisella raudalla pyöritellään lähinnä S40 ja WinPhone7 alustoja, jotka soveltuvat lähinnä alelaarin luureihin! Oi tätä ironiaa.

  2. Voi pojat! Ei tämä Pre enää niin ihanalta tunnukaan 😀 MeeGo on vaan jotain, mitä odotan. Toivottavasti tuo rakkine menestyy ja Nokia päättää edelleen julkaista ”säännöllisin” väliajoin linux-luurin, vaikka Windowsista tuleekin pääalusta (Vai tuleeko, jos tuo myy ihan oikeasti PALJON?). Vois sitte tuon seuraajan N10:n ostaa, ku Pre on kulunu pois 😀

  3. Kyllähän se taitaa tietenkin olla niin että videolla näkyvä laite on viimevuoden puolelta ja specsitkin sen mukaiset. Kyllähän se taidetaan julkaista mutta valitettavasti vain kehittäjille. Kuluttajille kaavaillusta laitteistaa ei taida hirveästi olevan tietoa muuta kuin että sitä sanotaan ”lankuksi” ja siinä ei ole hw näppistä.

  4. Hmm, kiinnostaa ihan toisella tavalla tämä kuin Nokian viivytystaistelu-sympparit 🙂 Tai no oikeasti kiinnostaa vaan ne tulevat winkkari-luurit.

  5. Eikös tämän MeeGo-alustan pitänytkin olla kokeilujen ja oikean innovaation alusta Nokialle? Bulkki on sitten Series 40 ja wLuuri-alusta.

Kommentointi on suljettu!