Samsungin seuraavassa Android-lippulaivassa 4,5 tuuman kosketusnäyttö?

Samalla kun Galaxy S II valuu kauppoihin huhuillaan markkinoilla jo Samsungin seuraavasta kovan luokan Android-puhelimesta, joka tunnetaan tällä hetkellä koodinimellä Hercules. Huhujen mukaan laite saapuisi myyntiin Yhdysvalloissa T-Mobile-operaattorin valikoimiin syyskuussa. Mahdollisesta aikataulusta muun maailman osalta ei ole vielä tietoa.

Puhelimen kerrotaan perustuvan Android 2.3 -alustaan, jonka ominaisuuksia ohjaillaan 4,5 tuuman kosketusnäytöltä. Paneeli pohjaa Samsungin Super AMOLED Plus -teknologiaan ja kykenee tuttuun 800 x 480 pikselin tarkkuuteen. Tehoista laitteessa vastaa 1,2 gigahertsin APQ8060 -tuplaydinsuoritin, jonka tukena on gigatavun verran RAM-muistia.

Puhelimesta odotetaan lisäksi löytyvän 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, NFC-siru, MHL-tuki sekä kahdeksan megapikselin kamera 1080p-videokuvauksella.

Alustavien tietojen mukaan Samsung Hercules olisi kooltaan noin 131 x 70 x 9,4 millimetriä.

Lähde: This is my next [1, 2]

6 kommenttia

  1. Ei tuo ole liian suuri. Mahtunee jopa nykyiseen 4.3″ puhelimeen valmistustekniikan kehittyessä.

  2. Tukee 24Megan mobiiliyhteys nopeutta,..niinpä!. =)
    Toivottavasti akku tulee sitten olemaan myös Li-Polymer ja 2000 milliamppeerituntinen!!!.
    Tuntuu,ettei nykyisen Galaxy S” mallin 1650 milliamppeerituntinen oikein riitä!!. =/

  3. Mutta se akkukesto…. Puhelimista pitää aina tehdä niin ohuita että sisälle ei saada mahtumaan mitään kunnollisen kokoista akkua.

  4. Jep, se akkukesto. Itse olisin valmis karsimaan tyylistä käytännöllisyyden vuoksi. Muutama milli lisää paksuutta luuriin ja akkua isommaksi.

    1. Tuollaiset jättiluurit tuntuu tosi isoilta jos niihin lisätään paksuutta, ainoa vaihtoehto on tehdä niistä mahdollisimman ohuita.

Kommentointi on suljettu!