Sony Ericsson: Windows Phone -puhelimia luvassa, jos alusta menestyy

Japanilaisruotsalainen Sony Ericsson ei halua kiirehtiä Windows Phone -kelkkaan hyppäämistä. Vaikka yhtiöltä on vuotanut jo kuukausia sitten verkkoon Windows Phone -pohjainen prototyyppi, ei valmistaja ole vielä valmis julkaisemaan Microsoftin uuden sukupolven mobiilialustaan perustuvia luureja.

Yhtiön pääpanos on jatkossakin Androidissa. Tämä ei lienee yllätys, sillä yhtiö on julkaissut kuluvan vuoden aikana useita Android-puhelimia ja panostanut alustaan muun muassa PlayStation-tuella, joka löytyy markkinoilla ensimmäisenä Xperia Play -luurista. Se on todellinen pelipuhelin, joka tarjoaa muun muassa kunnolliset pelinäppäimet.

Sony Ericssonin teknologiapäällikön Jan Uddenfeldtin mukaan Windows Phone -puhelimia ei ole luvassa, jos alustan kasvu markkinoilla ei lähde vauhtiin. Yhtiö haluaa siis varmistaa, että alusta on kilpailukykyinen ja siihen panostaminen on järkevää. Taktiikassa on puolensa, mutta jos Windows Phone todella lähtee nousuun saattaa kilpailu jo siinä vaiheessa olla erittäin vaikeaa, sillä täytyy muistaa alustan nousevan Nokian tärkeimmäksi älypuhelinjärjestelmäksi.

Lähde: pocketnow.com

2 kommenttia

  1. Sehän vasta olisi mielenkiintoista nähdä, antaisiko MS Sonyn tuoda Playstation-juttuja WP-luureihin. Tai haluaako Sony tukea alustaa, joka kilpailee sen konsolitoiminnan kanssa Xbox Live -integraatioillaan.

Kommentointi on suljettu!