Videolla: Sony Ericsson esittelee uudet Xperia mini- ja Xperia mini pro -puhelimensa

Kompaktia ja tehokasta Android-luuria halajavan käyttäjän kannattaa ehdottomasti harkita ostopäätöstään tehdessä japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin uutuusmalleja, jotka saapuvat kauppoihin heinä-syyskuussa. Yhtiön esittelemät Xperia mini– ja Xperia mini pro -puhelimet tarjoavat uuden Android 2.3 -alustan, gigahertsin suorittimen, HD-videokuvauksen ja kolmen tuuman Reality Display -näytön.

Kaksikon merkittävin ero on fyysinen QWERTY-näppäimistö, jollaisen Xperia mini pro sisältää. Se sopii näin ollen paremmin käyttäjälle, joka lähettää puhelimestaan pidempiä viestejä.

Nyt yhtiö esittelee uutukaisiaan videolla Sony Ericssonilla työskentelevän Fredrik Manssonin voimalla. Muutaman minuutin mittaisilla esittelypätkillä valmistaja käy läpi puhelimien keskeisimmät piirteet ja esittelee muun muassa laajaa Facebook-integraatiota, jota Sony Ericsson kutsuu nimellä Facebook inside Xperia.

3 kommenttia

  1. Fredrik näyttää krapulaiselta 🙂

Kommentointi on suljettu!