HTC Holiday: 4,5 tuuman qHD-näyttö ja 1,2 gigahertsin tuplaydinprosessori?

Taiwanilainen HTC oli ensimmäisiä valmistajia, joka toi markkinoille kosketusnäyttöpuhelimen 4,3 tuuman kokoisella paneelilla. Kyseinen näyttökoko on sittemmin muodostunut varsin yleiseksi huippuluokan puhelimissa, mutta jatkossa tullaan todennäköisesti näkemään vieläkin suurempia paneeleja.

Seuraavaksi käyttäjät yritetään totuttaa 4,5 tuuman kosketusnäyttöön. Tällä hetkellä kyseinen näyttökoko on vielä varsin harvinainen, mutta huhut puhuvat sen yleistymisen puolesta.

Älypuhelinvalmistaja HTC:n huhutaan työskentelevän uuden Holiday-puhelimen parissa, jonka ominaisuuksiin pitäisi kuulua 960 x 540 pikseliin yltävä 4,5 tuuman kosketusnäyttö. Lisäksi puhelimen ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan 1,2 gigahertsin Qualcomm MSM8660 -tuplaydinsuoritin, gigan verran RAM-muistia, kahdeksan megapikselin kamera sekä tuore Android 2.3.4 -alusta.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Kyllä 4,5″ on jo liian iso puhelimeks. Ei varmaan jättiläinenkään ylety yhdellä kädellä ohjaan laitetta. 😉 Tämmönen on aparaatti on pikemminkin pieni tabletti soitto-ominaisuuksilla.

  2. Jo 4″ näytöllä olevat luurit tuntuvat kömpelöltä käyttää yhdellä kädellä.

  3. Tällänen puhelin isolla akulla (2000-3000mAh) olis täydellinen. En tajua miksi pitää laittaa niin pienet akut, minua ei haittaisi pätkääkään jos olisi pari milliä paksumpi.

  4. Täysin samaa mieltä Aleksin kanssa. Tuon kokoisessa luurissa hieman paksumpi akku ei kyllä enää tuntuisi pahemmin ja tuo extra kapasiteetti olisi kyllä enemmän kun toivottua.

Kommentointi on suljettu!