HTC Bresson: 16 megapikseliä ja Windows Phone 7?

Taiwanilaisen HTC:n tulevasta huippuluokan kamerapuhelimesta on valunut verkkoon lisää tietoa. Tuoreet tiedot vahvistavat aikaisemmat oletukset oikeiksi, eli uutuudesta pitäisi todellakin löytyä huikea 16 megapikselin kamera, jota voidaan pitää mobiilimaailmassa erityisen kovana saavutuksena.

Operaattori T-Mobilen verkkoon vuotaman julkaisulistan perusteella uutuutta voidaan odottaa markkinoille loppuvuodesta. Uutukaisen lopulliseksi mallinimeksi on muodostumassa HTC Bresson, jonka arvellaan viittaavan kuuluisaan ranskalaiseen valokuvaajaan Henri Cartier-Bressoniin. Mobiilialustana toimii Windows Phone 7.

Vuotaneiden kuvien perusteella kamerapuhelin ei tarjoile muotoilun saralla mitään uutta. Se jatkaa HTC:lle tyypillistä linjaa, joka on tullut tutuksi jo useista taiwanilaisvalmistajan puhelimista.

Lähde: GSMArena

14 kommenttia

 1. Aika läppä että 2led salamalla pitäisi saada ammattitason kuvia. Pitäs olla kyllä ehdottomasti N8 tasonen ksenon salama että tämän puhelimen vois ottaa tosissaan.

 2. Salamalla ei ole juurikaan merkitystä sen suhteen, tuleeko kuvista ammattitasoa vai ei. Kännyköiden salamat ovat joka tapauksessa enemmän tai vähemmän roskaa, koska ampuvat kovaa valoa suoraan eteenpäin. Enemmän huolettaa se, laittaako HTC tähänkin puhelimeen halpahallista ostetut muovilinssit kuten tähän mennessä jokaiseen malliinsa. N8:sta voisivat ottaa oppia sen suhteen, mitä laadukas optiikka tekee kuvanlaadulle. 8 megapikseliä olisi enemmän kuin riittävästi, jos laittaisivat kunnon linssit kerrankin kameraan.

 3. Samsung Galaxy S2 (8)Mpikselin kameralla saa myös yhtä hyviä kuvia,kuin Nokia N8 mallin (12)Mpikselin kameralla!. 😉

   1. Niin… Ei galaxy s2 ny iha N8:n tasosii saa…

 4. Aika turhaa on noitten pikseleiden lisääminen jos optiikka ja linssi ei ole n8 tasoa. Tossa ei ole varmanakaan yhtä hyvä kuva kuin n8:ssa.

 5. ”uutuudesta pitäisi todellakin löytyä huikea 16 megapikselin kamera, jota voidaan pitää mobiilimaailmassa erityisen kovana saavutuksena.”

  pikemminkin:
  ”uutuudesta pitäisi todellakin löytyä huikea 16 megapikselin kamera, jota voidaan pitää mobiilimaailmassa erityisen harhaanjohtavana markkinointina, suorastaan kuluttajan huijaamisena.”

  1. Hehehehee… 😀 😀
   Se on kyllä harmillista tää megapikseli -”sota”. Historia toistaa itseään.

 6. Hehe.. Toivottavasti alkavat kanssa kasvattamaan ouhelimen muistia. Jos nuo pikselimäärät jatkavat vaan kasvamistaan niin muutaman vuoden päästä varmaan yksi kuva vie 100 megaa tilaa. 😀

 7. Ekana pitäisi saada nuo muut kameran materialit N8 tasolle, ennen kuin aletaan pikseleiden kanssa läträämään.

 8. Eksyin tätä blogia lukemaan ja luulin jo hyväksi blogiksi kun oli htc:n ja muiden laadukkaiden valmistajien julkistuksista kertovia kirjoituksia, mutta lukijat ovat ilmeisesti nokiaanpäin suuntautuneita ja hehkuttavat n8:sia. Mistähän te tiedätte että ”ei varmanakaan ole kuvat n8:sin tasoa” kun puheln julkaistaan vasta syksyllä?

  Kirjoitettu iPadilla.

Kommentointi on suljettu!