Nokialta kaksi edullista Dual SIM -puhelinta: X1-01 ja C2-00

Nokia X1-01 ja Nokia C2-00

Matkapuhelinjätti Nokia on esitellyt markkinoille kaksi uutta Dual SIM -puhelinta, jotka ovat mallinimiltään X1-01 ja C2-00. Uutuuksien toimitukset käynnistyvät kuluvan vuosineljänneksen aikana Intiassa, Kiinassa, Kaakkois-Aasian ja Tyynenmeren alueella, Lähi-Idässä, Afrikassa, Euraasiassa ja Brasiliassa. Yhtiö arvioi X1-01:n ja C2-00:n verottomiksi hinnoiksi 34 ja 45 euroa. Puhelimia ei näillä näkymin nähdä Suomessa.

Molemmista laitteista löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa. Puhelimet kykenevät muistamaan asetukset jopa viidelle eri SIM-kortille sekä vaihtamaan puheluihin ja tekstiviesteihin käytettävää korttia niin sanotusti lennossa.

Nokia X1-01 keskittyy musiikkiominaisuuksiin. Sen takana on suurikokoinen kaiutin, josta lähtee ääntä jopa 106 phonia. Valmistaja kehuu uutuudessa olevan Nokian kaikkien aikojen voimakkain ja kirkasäänisin kaiutin. Puhelimesta löytyy lisäksi Series 30 -alusta, muistikorttipaikka, FM-radio, MP3-soitin, tuki soittolistoille, erilliset musiikkinäppäimet ja taskulamppu.

Toinen uutuus pohjautuu kehittyneempään Series 40 -alustaan. Nokia C2-00:ssa toinen SIM-paikka sijaitsee laitteen reunassa, jonka myötä kortin vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Uutuudesta löytyy verkkoselain, VGA-kamera, tuki multimediaviesteille ja muistikorttipaikka.

Lähde: Nokia Ääni

6 kommenttia

 1. Nokia on tapansa mukaan myöhässä. Asiakkaat kehitysmaissa odottivat yhtiöltä multisim-puhelimia jo vuosia sitten, mutta vasta nyt tuli markkinoille.

  Meitä varakkaampia länsimaisia moinen ei edes kiinnosta, koska täällä ei kikkailla useammilla liittymillä ilmaisen puheajan tai jonkin muun edun perässä. Useimmat myös haluavat pitää työ- ja vapaa-ajan puhelimet erillään.

 2. Kuka sanoi näiden olevan kehittyneissä maissa? Sinulle modernia haukkua Nokiaa.

  1. En väittänytkään kommentissani puhelimien tulevan kehittyviin maihin, vaan totesin, että varkkaampia länsimaisia tuollaisen puhelimen ostaminen ei edes kiinnostaisi. Totuus on, että Nokia myöhästyi pahasti tupla-sim puhelimien tuomisessa kehittyville markkinoille.

   1. Ja miksi ”varakkaita” länsimaisia ei kyseinen puhelin kiinnostaisi? Koska siinä ei ole kosketusnäyttöä? Tai ei maksa satoja euroja, eikä sillä voi kohottaa sosiaalista statusta? Kyllä tuosta hyvän työpuhelimen saa sellainen joka tarvitsee kahta eri liittymää, eikä vaadi kaikkia hienouksia.
    Sama nicki 🙂

 3. Mulla on Thaimaalainen I-mobile. Maksoi n.45 ekeä ja on kaks simmiä ja kosketusnäyttö, nettiin menee ku ohjus operan selaimella.
  Mihin tarvii kahta simmiä? No vaikka siihen, että työnantajan simmillä ei omia puheluita soitella. On sitten kaks kapulaa tai puhelin mihin menee kaks simmiä. Semmosta se on täällä kehittyneessä maassa.

 4. Olin odotellutkin jo Nokialta tällaista versiota!
  Mulla käytössä Samsungin dual sim. Juuri sen takia että ei tarvitse roudata taskussa kahta puhelinta, kun työkortin ja oman kortin saa kätevästi samaan puhelimeen.

Kommentointi on suljettu!