Sony Ericsson paljastaa Facebookissa: tulossa kaksi uutta luuria

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson on laukaissut käyntiin kilpailun, jossa mahdollisuutena on päästä kokeilemaan yhtiön kahta uutuuspuhelinta ennen muita. Facebookissa käytävän kilpailun ohessa yhtiö on samalla paljastanut ensimmäisiä tietoja tulevista luureistaan.

Puhelinten ominaisuudet pysyvät vielä visusti piilossa. Kuvien perusteella vaikuttaisi kuitenkin siltä, että uudet kosketusnäyttöpuhelimet eivät perustuisi Androidiin, vaan Sony Ericssonin omaan mobiilialustaan. Se vaikuttaisi kuitenkin kokeneen visuaalisia uudistuksia sitten viime näkemän.

Sony Ericssonin uutuudet kantavat arvailujen mukaan nimiä txt pro ja Mix Walkman phone. Ne noudattelevat muotoilullisesti samaa kaavaa, mutta txt prossa on mukana fyysinen QWERTY-näppäimistö.

1 kommentti

  1. Aika vaikeata kuvitella, että kuka menisi tällaisen älypuhelimen ostamaan, johon ei oman suljetun alustan vuoksi ole jurikaan ohjelmia tarjolla. Esimerkiksi navigointi on tänä päivänä ihan must juttu älypuhelimessa. Halpa hinta tuskin on riittävä peruste.

Kommentointi on suljettu!