Nokia virallisti Oro-luksuspuhelimen, veroton hinta 800 euroa

Nokia on vahvistanut toukokuun alussa verkkoon vuotaneen Oro-luksuspuhelimen. Ominaisuuksiltaan ja muodoiltaan Nokia C7:ää muistuttava luuri saapuu valituille markkinoille kolmannen vuosineljänneksen aikana. Puhelimen myyntihinta ennen veroja ja muita lisiä on 800 euroa.

Suomalaisvalmistaja haluaa uutuudella tarjota bisneskäyttäjille premium-vaihtoehton, joka ei tingi ominaisuuksissa eikä käytettävissä materiaaleissa. Yleensä luksuspuhelinten ominaisuudet jättävät toivomisen varaa, kun taas kuluttajaluokan mallit eivät kykene tarjoamaan ylellisiä materiaaleja. Nokia Oro kuitenkin yhdistää nämä tekijät samaan laitteeseen.

Nokia Oron käytettyihin materiaaleihin kuuluvat 18 karaatin kulta, nahka ja safiiri. Puhelinta kiertää kultainen reunus, kotinäppäin on safiirista ja takakuori aidosta skotlantilaisesta nahasta.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Symbian Anna -alusta, 3,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, HSDPA, WiFi ja kahdeksan megapikselin kamera.

Lähde: Nokia Conversations

13 kommenttia

 1. On kyllä niin pramea, ettei tuollaista kehtaisi yleisellä paikalla näyttää.

 2. Loistava kakkospuhelin perjantain baarikierroksille 😀 Minkähänlainen kytky sopparin tästä sais? 😀

 3. Vähän kuin ostaisi itselleen vanhan miehen peniksen

  1. Niin, näähän on peniksenjatkeita. Tää tosin on jatkeena vanhan miehen lurppa.

 4. Oro on aivan loistava valttikortti Nokialta!

  Minusta tämä sopii mainiosti esimerkiksi Venäjän markkinoille. Varakkaat slaavilaiset ovat yleisesti tyylikästä kansaa. On hienoja autoja, turkkeja, koruja, merkki pukuja ja kaiken kruununa Nokia Oro, kultaa, nahkaa ja safiirikristallia.

  Toisin on täällä tuulipukujen maassa, jossa tälläista pidetään munanjatkeena, se on se kulttuuriero…

  1. Itse kuvittelisin tuon kultaketjussa roikkumaan hiphop-räppäreiden kaulaan. Rahalla saa pintakiiltoa, muttei tyylitajua. Sitä varten pitää palkata konsultti.

  2. En millään tavalla kuulu tuulipukukansaan, mutta onhan tohon aina helppo vedota. Rinnastaisin ton kyllä turkkeihin, turhaa pröystäilyä ja resurssien suoranaista tuhlaamista. Ihan vain sen takia että muut näkee kuinka rikas heppu on kyseessä. Lähinnä säälittävää mielestäni. Tyylitajustahan tämä ei kerro mitään.

 5. Parasta tässä kännykässä on se, että sillä on nimi. Ei ole missään näkyvissä jotain koodia. Voisi toivoa, että Nokia alkaisi enemmän suosia nimiä koodien sijaan markkinoinnissaan.

Kommentointi on suljettu!