ASUS Padfone yhdistää mielenkiintoisesti älypuhelimen ja tabletin

Taiwanilainen elektroniikkayritys ASUS on esitellyt Computex-messuilla erittäin mielenkiintoisen uutuuden, joka yhdistää älypuhelimen ja tabletin. Kyseessä on Padfone-nimeä kantava laite, joka on itsessään tavallinen Android-pohjainen älypuhelin. Mielenkiintoisen siitä tekee erillinen tablet-yksikkö, jonka sisälle älypuhelin voidaan asettaa.

Tablet-yksikön takaa löytyy avattava luukku, jonne Padfone voidaan sujauttaa. Yhtiön mukaan ratkaisu antaa käyttäjälle ainutlaatuisen tavan valita parhaiten kyseiseen hetkeen sopiva laite. Se mahdollistaa lisäksi 3G-yhteyden saumattoman jakamisen. Lisäksi puhelin osaa ladata oman akkunsa tablet-yksikön akusta.

Valmistajan Computex-messuilla esittelemät demolaitteet sisälsivät 4,3 ja 10,1 tuuman kosketusnäytöt. Muilta osin tarkemmat ominaisuudet jäivät kuitenkin vielä pimentoon.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. aivan loistava. vielläkö sais omalle nokialaiselle tuon, niin olisin tyytyväinen.

  2. Mielenkiintoinen idea. Mutta kännykän tehokäyttäjälle se on varmaan ihan tyhmä ajatus työntää tabletin sisuksiin, jos joutuu säännöllisen aktiivisesti käyttämään kännykkäänsä.

  3. Tuota konseptia voisi kehittää vielä pidemmälle niin, että tabletti työnnettäisiin laptopin sisään ja sen jälkeen kannettava pöytäkoneen uumeniin. Kaikki neljä yhdessä paketissa.

Kommentointi on suljettu!