Opera Mini 6 saapui iPhonelle ja iPadille

Maaliskuussa muun muassa Androidille ja Symbianille julkaistu kuudennen sukupolven Opera Mini -verkkoselain on saapunut Applen iOS-mobiililaitteille. Norjalaisyhtiö tarjoaa Opera Mini 6:sta räätälöidyt versiot sekä iPhonelle että iPadille. Selain on tutusti ladattavissa ilmaiseksi App Store -ohjelmistokaupasta.

Uusi selain hyödyntää iPhone 4:n tarkkaa näyttöä ja osaa mukauttaa käyttöliittymän sille sopivaan muotoon. Sama koskee myös iPadiä, sillä Opera on luonut Applen tabletille oman käyttöliittymän.

Opera Mini 6:n keskeisimpiin uudistuksiin kuuluu huomattavasti edeltäjäänsä sulavampi sivujen selaus ja zoomaus, jotka tekevät surffaamisesta entistäkin vaivattomampaa. Mukana on integrointi sosiaalisiin palveluihin, jonka myötä linkkivinkkien lähettäminen muun muassa Facebookiin ja Twitteriin on nopeaa. Ulkoasussa on myös tapahtunut muutoksia visuaalisesti näyttävämpään suuntaan.

5 kommenttia

  1. Muutamien päivien testikäytön jälkeen opera on nyt sillä tasolla mitä sen olisi pitänyt olla jo vuosi sitten kun se ekan kerran tuli iPhonelle. Suurimpana miinuksena onneton zoomi mikä nyt on sitten korjattu.

    Kyllä tätä nyt mielellään käyttää hitailla yhteyksillä, muuten jatkossakin safari tulee olemaan se ykkösselain.

  2. miten tuo ipad-versio on muka erilainen kuin esim androidin tabletti-opera?

  3. Eipä tuosta ole ainakaan minulle ollut safarin korvaajaksi.

  4. Näin aiheen vierestä mutta juttuvinkkinä 🙂 : DNA julkisti tänään ottavansa ikännykän valikoimiinsa. Voisi kuvitella hintojen laskevan?

Kommentointi on suljettu!