Apple iPhone 4 pian myös DNA:n valikoimissa

Teleoperaattori DNA tuo Apple iPhone 4 -kosketusnäyttöpuhelimen pian valikoimiinsa. Yhtiö ilmoitti asiasta tänään lyhyellä lehdistötiedotteella. Samalla operaattori avasi rekisteröintilomakkeen, jolla innokkaimmat voivat osoittaa kiinnostuksensa iPhone 4:ää kohtaan. Yhtiö tulee ottamaan yhteyttä tietonsa jättäneisiin asiakkaisiin puhelimen saavuttua myyntiin.

Alkujaan iPhone 4 saapui Suomeen Soneran kautta viime kesänä. Syksyllä uutuuden otti valikoimiinsa myös Elisa, joka on tarjonnut suomalaisille mahdollisuuden hankkia Applen neljännen sukupolven iPhonen täysin ilman kytkyä ja operaattorilukituksia.

Applen iPhone 4 tarjoaa muun muassa 960 x 640 pikseliin yltävän kosketusnäytön, A4-suorittimen, viiden megapikselin kameran ja gyroskoopin. Puhelin on ainoastaan 9,3 millimetriä paksu, joka tekee siitä edelleen yhden markkinoiden ohuimmista älyluureista.

Juttuvinkistä kiitokset Titta:lle!

5 kommenttia

 1. Täääääh näin myöhään? No, ihan miten vaan. Kyllähän uuden mallin ilmestyessä ihmiset tulevat aina kyselemään onko sitä edellistä hyvän tarjouksen toivossa. Applelta sitä vain on turha odotella 😛

 2. DNA myös vihdoin ymmärtänyt mikä on se ykköspuhelin mikä myy 🙂 Ei ole ihme, että haluavat myös tätä myydä koska joka kuussa on sekä elisan, että soneran top 1 tai top 2 myydyin puhelin.

 3. of-topic

  Teemu jos näet tämän niin mistähän voisi johtua, että mobiiliblogin mobiilisivulla ei näy enää palloa uutisten yhteydessä joka kertoo uutiseen kirjoitettujen viestien määrän. Se lakkasi toimimasta joku muutama päivä sitten. Kokeilin myös operalla ja sama tulos, pallot on kadonneet.

  En tiedä miten muilla puhelimilla toimii, mutta iPhonella ainakaan ei enää toimi.

  Nykyään tulee käytettyä pelkästään mobiiliversiota joten tuo häiritsee aika paljon jos haluaa seurata keskustelua.

  1. Niinpäs näkyy. Ettei vain homma liittyi päivitettyyn WordPress-versioon. Tutkin asiaa. 🙂

   1. Sait ilmeisesti homman korjattua koska nyt näkyy pallot, kiitos nopeusta korjauksesta, kyllä taas kelpaa!

Kommentointi on suljettu!