Nokian verkkokauppa laittaa lapun luukulle

Nokian oma verkkokauppa sulkeutuu kesän aikana useissa eri maissa. Yhtiö on jo sulkenut verkkomyymälänsä Espanjassa sekä Ranskassa. Saman kohtalon kokevat myös Suomen, Puolan, Ruotsin ja Alankomaiden verkkokaupat. Ne sulkeutuvat kesäkuun loppuun mennessä.

Tietojen mukaan sulkemisien syynä on kova kilpailu. Erityisesti operaattorit ovat painaneet hintoja alas tukeakseen omaa operaattorimyyntiään. Nokian viestintäosaston Mona Kokkosen mukaan myynti jatkuu tulevaisuudessa toisten kanavien kautta.

Nokian verkkokaupat Saksassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Italiassa, Sveitsissä ja Venäjällä jatkavat toimintaansa toistaiseksi.

Lähde: Taloussanomat

9 kommenttia

  1. Idiootti.

   Nokian verkkokauppa on tähänkin asti ollut täysin turha. Kuka kumma on sieltä ostanut mitään.

 1. No tuskin kauppa kovin hyvin käy jos hintoja ei päivitetä julkaisun jälkeen ollenkaan :/ Esim C7 Nokian verkkokaupassa oli paripäivää sitten 429€, kun muualta sen saa 299€ 🙂

  Tosin, onko muilla ”suurilla” valmistajilla millaiset nettikaupat?

  1. Jos viittaat ”suurella valmistajalla” liikevaihdoltaan suurimpaan matkapuhelinvalmistajaan eli Applen, niin heillä on erinomainen nettikauppa.

   1. Lähinnä sitä hain, että miten eri valmistajilla on eri maissa ko. maan kielellä nettikauppoja.

 2. Joo ei hyvältä näytä. Jotenkin tuntuu uskomattomalta, miten johtajat ovat voineet olla noin pihalla. Kyllä Nokia taitaa olla Suomen historian suurin yritysmoka.

  1. Haha on johan sitä ollaan valmiita unohtamaan nopeasti menneet saavutukset.

   Eiköhän tämäkin ole lähinnä osa säästötoimenpiteitä, joilla Nokia yrittää virtaviivaistaa kulujaan ja palveluitaan. Onhan kuitenkin täysin sama mistä maasta laitteet postitetaan asiakkaille. Eiköhän verkkokaupassa saa kuitenkin suomen kielen valittua jos haluaa.

   Valmistajien omat kaupat toimivat lähinnä ns. premium -ostopaikkoina, eli ihmiset joille ei ole parilla sadalla väliä käyttävät sitä. Samalla valmistajien omat liikkeet eivät voi osallistua agressiivisesti hintakilpailuun, koska voittaisivat sen helposti. Tarkoituksena onkin tukea omilla hinnoilla yhteistyökumppaneiden, eli jälleenmyyjien myyntiä.

   1. Eipä niillä menneillä saavutuksilla valitettavasti ole mitään merkitystä, jos tulee lappuja luukulle. Toivon toki, että Nokia vielä tuolta nousee.

Kommentointi on suljettu!