Kuvassa Symbian Belle ja Nokia N8?

Huhtikuussa esitellyn Symbian Annan seuraajan huhuillaan kulkevan nimellä Symbian Belle. Siitä on levinnyt viime aikona verkkoon tietoa melkoisesti, vaikka edes Anna-päivitys ei ole saapunut nykyisille puhelinmalleille. Uutuuteen pääsee toki tutustumaan E6– ja X7-puhelimissa, jotka valuvat hiljalleen markkinoille.

Tämänkertainen vuoto asian tiimoilta tulee Twitteristä. Allekirjoittaneen silmään sattui vastikään @Camb078:n tweetti, johon yhdistetyssä kuvassa kyseinen henkilö väitti esiintyvän Symbian Belle -versiolla varustetun Nokia N8:n.

Käyttöliittymä vaikuttaisi noudattelevan yleisilmeeltään aikaisemmin Nokia Forumin kautta verkkoon vuotaneiden kuvien ilmettä, joka lisää tweetin uskottavuutta. Huomioitavaa on kuitenkin päävalikon eriävät toimintapainikkeet alavalikossa. Alustaversio on kuitenkin vielä kehityksen alla, joten pieniä muutoksia voitaneen pitää varsin luonnollisina.

7 kommenttia

 1. Hienoa, mutta vuoden pari myöhässä. Juna meni jo tööt tööt!

 2. Muuten hyvä mutta tulee luultavasti ladattavaksi vasta ensivuonna liian hidasta!

 3. Aika BORINGilta näyttää!!. =(
  Ei vedä vertoja Androidille!.

 4. no kato teemoja voi vaihta
  ei se symbia 2 oo varmaankaan nii jäljessä

  1. no kato teemoja voi vaihta
   ei se symbia 2 oo varmaankaan nii jäljessä

   vähä kirjotus virheitä mutta ihan sama

Kommentointi on suljettu!