Videolla: MeeGo 1.2 Developer Edition pyörii Nokia N900:lla

Kiinnostaisiko kokeilla Nokia N900 -puhelimelle kehitettyä MeeGo 1.2 Developer Edition -pakettia? Monet N900-laitteen omistajat varmastikin vastaavat kyllä, mutta eivät ole lähteneet kokeilemaan MeeGo 1.2 Developer Editionia, koska eivät tiedä mitä paketilta voi käytännössä odottaa.

Videopalvelu YouTubeen ilmestynyt vajaan puolen tunnin mittainen video antaa hyvän käsityksen paketin ominaisuuksista. Ehkä jopa hieman puuduttavankin pitkällä videolla käydään läpi MeeGo 1.2 Developer Editionin toimintoja erittäin laajasti. Kaiken kaikkiaan MeeGo näyttäisi pyörivän N900:lla kohtuullisen sulavasti, mutta Maemon korvaamista ei kannata missään nimessä harkita.

MeeGo 1.2 Developer Edition -paketin perimmäisenä tarkoituksena on luoda N900:sta monipuolinen työkalu MeeGo-kehittäjille. Se sisältää perusominaisuudet kuten tuen puheluille, verkkoselaimen ja kameratyökalun. Se on lisäksi optimoitu OMAP3-piirisarjalle, joka siis löytyy N900:sta.

Lähteet: My Nokia Blog & MeeGo.com (PDF)

1 kommentti

  1. Itselleni tuli tuosta UI:sta melko vahvasti mieleen Android. Hyvältä kyllä näyttää. Vielä kun saavat hiottua nopeuden kohdilleen ja widgetit toimimaan, niin varmasti loistava käyttis tulossa.

Kommentointi on suljettu!