Nokia Play To: jaa mediatiedostot langattomasti DLNA:ta tukeviin laitteisiin

Nokia Beta Labs -palvelusta on putkahtanut jälleen mielenkiintoinen sovellus Symbian^3-puhelinten käyttäjille. Tällä kertaa tarjolla on Nokia Play To -applikaatio, joka helpottaa mediatiedostojen jakamista DLNA-standardia tukeviin laitteisiin kuten teräväpiirto televisioihin.

Nokia Play To -sovelluksen avulla muun muassa valokuvien ja videoiden katselu televisiosta on vaivatonta. Johtoja ja erillisiä asetuksia ei vaadita. Käyttäjä tarvitsee vain Symbian^3-puhelimen, Nokia Play To -ohjelman, WiFi-verkon ja DLNA-yhteensopivan laitteen. Puhelimesta valitaan yhdistettävä laite, jonka jälkeen tiedostojen esittäminen toisessa laitteessa voidaan aloittaa.

Nokia Play To on kehitetty pienen tiimin voimin Oulussa. Applikaation voi käydä lataamassa puhelimeensa täältä.