Stephen Elopilla käytössään jo Nokian Windows Phone -puhelin

Nokian Windows Phone -puhelinta odotetaan markkinoilla kuumeisesti. Nokia kertoi hiljattaisen tulosvaroituksena yhteydessä, että yhtiö uskoo entistäkin vahvemmin toimittavansa ensimmäisen Windows Phone -puhelimensa markkinoille vuoden 2011 viimeisellä neljänneksellä.

Matkapuhelinjätin toimitusjohtaja Stephen Elop oli vastikään D9-tapahtumassa tekniikkajournalisti Walt Mossbergin tentattavana. Keskustelun paino oli luonnollisesti yhtiön uudessa strategiassa, mutta huomion vei lopulta Elopin povitaskustaan muutaman sekunnin ajan vilauttama puhelin. Vaikka kyseessä ei Nokia Conversations -blogin mukaan ollutkaan Windows Phone -laite, niin kertoi Elop Mossbergille jo testikäyttävänsä Nokian rautaan pohjautuvaa Windows-puhelinta.

Elopin lausunnon perusteella kehitys Windows Phonen parissa on jo pitkällä. Positiivisimmat huhut ennakoivat, että yhtiöltä saatettaisiin nähdä kuluvana vuonna jopa kaksi Microsoftin alustaan perustuvaa luuria. Asiasta vihjaisi toukokuun lopulla Nokian älypuhelinyksikköä johtava Jo Harlow.

Lähde: SlashGear

7 kommenttia

 1. Onhan Elopilla ollut käytössään varmaan jo pidempäänkin protopuhelin. Tuo kuvassa oleva lienee tuleva Meego-puhelin, joka toivottavasti julkaistaan 21.6. Nokia Connectionissa. Elophan sanoo myös tuossa videossa, ettei aioa tänään näyttää windows phonea…

 2. jep varmistettu monessa foorumissa että tuossa on tämän vuoden tuleva kuluttajille suunnattu Meego puhelin.

 3. Nokia Conversationissa on todettu että Elopilla EI ole tuossa kuvassa Windows-puhelinta. Siitäpäs voitte sitten vetää ihan itse johtopäätökset. Mobiiliblogin toimittajien olisi syytä tarkistaa hieman taustoja ennen uutisten kirjoittamista. Tämäkin tieto on ollut Nokia conversationissa jo päivätolkulla..

  1. Luitko varmasti muutakin kuin otsikon? Tuo seikkahan todetaan uutisessamme. 🙂

  2. Larux taitaa olla aikamoinen Esa (ketään muuta Esaa loukkaamatta). Kiitokset Mobiiliblogille loistavasta mobiili -journalismista!

 4. Juttunne on harhaanjohtava. Kuvassa Elopilla ei ole windows-puhelinta, mutta käytätte sitä windows-puhelimeen viittaavan otsikoinnin yhteydessä.

  Eli katsoin myös kuvan otsikon lisäksi. Yleensä visuaalisen journalismin tulisi edes pikkuisen vastata varsinaista juttua. Ymmärrän että spekuloitte asialla ja kerroitte myös asian oikean laidan, muta silti kuvajournalisminne on tässä jutussa harhaanjohtavaa.

 5. Hauska lukea vanhoja uutisia. 🙂

  Salaman sijainnista päätellen tuo on aivan ilmiselvä Lumia 800!

Kommentointi on suljettu!