MobiiliBlogin videolla: näin Flash-toistuu Samsung Galaxy S II:lla

Pienen hiljaiselon jälkeen on aika palata MobiiliBlogissa videoesittelyiden pariin. Tällä erää luvassa on lyhyt demonstraatio siitä, kuinka korealaisen Samsungin uuden sukupolven Android-lippulaiva Galaxy S II pyörittää Flash-materiaalia. Lukijamme ovat kehuneet puhelimen Flash-toistoa, joten nyt myös muut kuin luurin omistajat pääsevät katsomaan mistä hehkutuksessa on kyse.

Testien perusteella voidaan todellakin todeta, että Galaxy S II on yksi ensimmäisistä matkapuhelimista, joka pyörittää Flash-materiaalia ongelmitta. Yleensä Flash-sisältö on hidastanut selainten toimintaa huomattavasti, mutta korealaisvalmistajan uutuudessa samaa ei ole havaittavissa.

Suuremmitta puheitta kuitenkin itse videoon, joka antaa ominaisuuden toimivuudesta sanojakin paremman kuvan.

10 kommenttia

 1. Hitsi – hyvästipä toimii! ihan sukkelasti ja joutuisasti siis ja paljon paremmin kuin mun Nokia-halossani (N900).
  …alkaiskohan olla aika katella muidenkin valmistajien tarjoamia vaihtoehtoja…

  1. Todellakin on, Ei muutakun galaxy s2 hakemaan kaupasta.

   Samsung on kyllä tehny todella hyvää työtä tuon flashin kanssa, on se vaan vakuuttavaa ja no tehnyt hyvää työtä kyllä kaiken muunkin kanssa 😀 Kyllähän se taitaa olla niin, että yleisesti galaxy s2 on markkinoiden paras luuri.

   1. Todellakaan ei!

    Kannattaa odotella pari viikkoa.

 2. No kyllä se galaxy s toimii ihan hyvin jos puhutaan juutuubesta. Mutta muitten flash playerit sun muut toimivat niin ja näin.

  1. Jos meinaat ykköstä, niin aika kauheaa katseltavaa

 3. Kauanko akku kestää pyörittää tuota flashia?

 4. Kyllä se vaan on poijaat Apple joka kosketusnäytön osaa tehdä (ei ole itselläni) mutta sais vaan tehdä isomman ku 3,5″! Meinaan tuossa videossa nähtävää takkuamista..

Kommentointi on suljettu!