Nokia lipsautti tulevan Dual SIM -puhelimensa verkkoon

Nokian panostus Dual SIM -puhelimiin jatkuu. Tuoreimpien huhujen perusteella toukokuussa esitellyt X1-01- ja C2-00-mallit saavat lähitulevaisuudessa rinnalleen uuden Dual SIM -luurin, joka sijoittuu yhtiön Touch and Type -sarjaan.

Ylhäällä nähtävä uutuus on vuodettu verkkoon suomalaisvalmistajan virallisen Nokia Conversations -blogin kautta, jossa se esiintyi osana Ovi Browser -selaimen toimintaa havainnollistavaa kuvaa. Sittemmin kuvassa esiintyvä puhelin on vaihdettu toiseen, joten vuodon takana lienee inhimillinen erehdys.

Puhelimesta ei kuvan lisäksi tiedetä vielä mitään varmaa, mutta huhujen mukaan laitteesta löytyy siis ainakin kaksi SIM-korttipaikkaa. Uutuuden virallisen mallinimen on huhuiltu olevan C2-06 tai C2-02. Luuri tulee myös tarjoamaan kosketusnäytön, joka kuuluu kaikkien Touch and Type -puhelinten ominaisuuksiin.

Lähde: GSMArena

19 kommenttia

 1. Ihan jännän näköinen vempele 8) Nokian pitää tuoda lisää näitä dual simejä.

 2. Dual sim -puhelimet kiinnostaa vain jotain kehitysmaan asukkaita, jotka joutuvat kikkailemaan useamman liittymän ilmaisella puheajalla. Turha näitä on länsimaihin myyntiin tuoda. Luurin ulkonäkö on niin 90-lukua.

 3. Voisin kuvitella että Dual Sim kiinnostaa paljonkin ihmisiä, joilla on sekä henkilökohtainen että firman liittymä käytössä. Ei tarvi sählätä kahden puhelimen kanssa.

 4. Hieno on! Ei ehkä tuolla värillä parhaimmillaan, mutta hopeanharmaana. Varmaankin Nokia Connectionissa esitellään 21.6.

  Kyllä uskon, että näillä olisi Suomessa ja muuallakin länsimaissa kysyntää, vaikka toistaiseksi Nokia ei ole tuonut Suomeen.

 5. Tyylikäs luuri.
  Dual SIM kiinnostaa ainakin minua, koska kannan tällä hetkellä kahden firman kännyköitä mukanani, E90 ja C7-00.

  Dual SIM bisnessarjan puhelimeen olis kova juttu.

 6. Tämmöisiä ”lipsahduksia” sattuu todella usein. Tuommoisia ihmiset ovat kaivanneet, joten Nokia”vahingossa” julkaisi kuvan kyseisestä mallista. Hienon näköinen puhelin 🙂

 7. ei kai kukaan länsimaalainen tosissaan voi innostua tuon näköisestä kapulasta!!!
  jos hinta on 15 – 20 euroa, kehitysmaissa voisi käydä kaupaksi.
  t. osakkeenomistaja

  1. Myy osakkees, lopeta trollaaminen ja käy ostamassa pala lasia. Kaikki ei tartte älypuhelinta, jos tarkotuksena on soittaa toisille ihmisille. Olen puhunut, kiitos! 😀

 8. Kyllä tuo mielestäni ihan nätti puhelin on ja kyllä dual-simit kiinnostavat länsimaissakin. Harva hyväosainen ei vain ymmärrä, että länsimaissa on jo pidempään ollut kasvava vähäosaisten joukko, joka myöskin joutuu kikkailemaan eri tavoilla säästääkseen rahaa eli kyllä kysyntää täälläkin riittää.

 9. Kyllä minä ostaisin, jos näille markkinoille tulisi. Toimisi hyvin reissupuhelimena, jolloin tarvitsen monesti 2 eri liittymää.

 10. Näytön yläpuolinen osa designiltaan ihan suoraan HTCtä.

 11. Hyvän näköinen luurihan tuo on, varsinkin jos on slider..!
  Suomesta löytyisi varmasti markkinoita: tiedän monia, jotka kantavat useampaa puhelinta mukanaan (työ, seuratoiminta, oma jne…)

 12. Kommenteista päätellen Mobiiliblogi taitaa olla N-myönteisin paikka netissä. Minua ei kyllä tällainen luuri kiinnosta yhtään. Nykyään haluttavia ovat vain ison kosketusnäytön sisältävät Android ja tulevat Meego puhelimet.

 13. Mun mielesta Android on pa…….ka!!! En ymmarra siita vouhottamista !Huom ! mulla yksi laite missa android joten…….!!!!!

 14. Korkea aika tuoda markkinoille..oon odottanut kuin kuuta taivaalta ettei tarvitse kahta puhelinta jatkuvasti kantaa. Toivottavasti Nokioiden laatu alkaa pikkuhiljaa paranemaan. Säälittäviä romuja ovat tehneet viimeiset 3vuotta. Siltin ostan vaan Nokiaa : )

 15. Täällä kehitysmaassa dual sim puhelimet ovat pääosin kiinalaisia halpoja rumia vempeleita, kunnes sitten Samsung, LG tajusivat alkaa tuomaan samaa markkinoille. Noksu on tässä pahasti jälkijunassa. Ja toisaalta, kilpailu on tosiaan näitä kiinalaisia pikkuvalmistajia vastaan joilla ei ole tuota julmettua organisaatiota, design tiimejä jne rasitteena. Dual sim puhelimet on täällä aikaslailla blue collar duunareiden suosiossa, mikä tietenkin tarkoittaa isoa markkinaa, ehkä vähän sen sivutuotteena tosiaan että lähes kaikki halpapuhelimet pitää sisällään kaksois sim ominaisuuden.

 16. miksiköhän nokia ei tuo dualeja myyntiin – puhelinmäärä putoaa puoleen :-))

Kommentointi on suljettu!